Sari la conținut

Lidia Fecioru: leac pentru bolile pielii și sistemul nervos

Lidia Fecioru
Sursa foto: arhiva Doctoul Zilei
Condimet anti-îmbătrânire

Din cuprinsul articolului

Lidia Fecioru: leac pentru bolile pielii și sistemul nervos. Iată ce plantă are beneficii incredibile pentru sistemul nervos și piele. Cum se prepară:

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac naturist, ușor de făcut, dar mai ales cu beneficii multiple pentru sănătatea pielii. Este vorba de o plantă, ce poate fi folosită și sub formă de ceai, având efecte asupra sistemului nervos și a celui digestiv.

”Floarea, chiar și cu codiță, poate fi folosită în mai multe moduri. O putem bea ca ceai, o putem face ulei pentru bolile de piele. Dacă avem o iritație pe piele, dacă avem cum este psoriazisul, și ne iese la încheieturi, coate, genunchi.

Cum se prepară

Cum se face uleiul pentru tratarea bolilor de piele și a iritațiilor, pentru mușcături de tot felul.

Se pun 150 de grame de plante, de floricică, tocate bine, se pun într-un borcan de jumătate de litru. Jumătate de borcan cu floricică și se umple borcanul cu ulei de floarea soarelui.

Se lasă la macerat o săptămână, chiar și mai mult, vreo 10 zile, la întuneric. După, se filtrează, iar uleiul se păstrează la frigider, iar când ai nevoie dai pe piele cu acest ulei care este foarte bun.

Este foarte bun, și ce este important, e că având un miros foarte puternic, este importantă pentru sistemul nervos. Se spune că ajută la regăsirea de sine.

Cât durează tratamentul

Tratamentul se face cam 2-3 luni de zile, faci 21 de zile, 7 de pauză, apoi se reia”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3, în cadrul rubricii Leacul Zilei de la Adevăruri Ascunse.

De altfel, aceasta a reamintit și de posibilitatea de a consuma crăița sub formă de ceai. ”Se poate bea un pahar de ceai toată ziua. Dacă vrem pentru stomac și pancreas, se pun trei floricele la un pahar de apă.

În rest, pentru sistemul nervos, pentru adormit, pentru a ne vindeca sufletul, creierul, mintea, de ce nu, le putem pune la uscat și putem face ceai, iarna, căci este foarte aromat și bun”, a mai explicat Lidia Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel