Sari la conținut

Lidia Fecioru: Nu ține aceste obiecte în casă! Aduc gionion, boală și necazuri

Ceasurile stricate, plantele moarte și scaunele tip balansoar aduc ghinion în casă

Bioenergiterapeutul Lidia Fecioru susține că anumite obiecte pot aduce ghinion și că cel mai bine ar fi să renunțăm la ele, să nu le ținem în casă. Mai ales că locuința trebuie să fie un spațiu sigur, mai ales din punct de vedere spiritual. Această latură poate fi afectată dacă nu știm cum să o îngrijim.

Adesea, ținem în casă obiecte fără să știm exact ce efect au asupra noastră și asupra casei. De aceea, pentru a evita orice experiență neplăcută, este indicat să nu le ții niciodată în spațiul tău.

Obiectele pe care nu trebuie să le ții în casă niciodată!

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit la Antena 3 ce obiecte aduc ghinion dacă sunt păstrate în casă și, de asemenea, cu ce obiecte le putem înlocui pentru a avea multe beneficii.

„Sunt unele lucruri de care trebuie să ţinem cont, pentru că pot acţiona asupra psihicului nostru, asupra stării noastre. Cum ar fi:

 • Tablourile care au descrieri negative (se spune că ar provoca tulburări de memorie, nevroze, stare anxioasă şi împiedică dezvoltarea noastră spirituală)
 • Obiectele de culoarea pământului
 • Figurinele şi statuetele din gips
 • Pereţii şi podelele din sticlă
 • Cadourile nedorite
 • Cuţitul (cuţitul nu trebuie lăsat peste noapte pe masă)
 • Încăltămintea (trebuie să scăpăm de încăltămintea care ne strânge, care este roasă).

O mătură veche

Dacă te muți într-o casă nouă, nu aduce mătura pe care ai folosit-o la vechea casă! Legenda spune că o mătură veche va muta norocul, iar bunul- simț dictează faptul că folosirea unor instrumente de curățare vechi ar putea introduce dăunători și murdărie din casa anterioară în noul spațiu. Așadar, s-ar putea să nu fie o idee proastă să investești într-o mătură nouă, indiferent dacă crezi sau nu în superstiții.

Oglinzi

Unele tradiții cred că oglinzile pot fura sufletul. Și, potrivit feng shui, o oglindă orientată spre pat poate duce la probleme de relație.

Un ceas stricat

Ferește-te de acel ceas antic și stricat – dacă pornește brusc, se spune că moartea este aproape! Păstrarea lucrurilor stricate în jur este, de asemenea, considerată de rău augur, un semn că locuința și sufletul ar trebui curățate.

Balansoar

Dacă folosești balansoarul, nicio problemă – dar legendele irlandeze spun că un balansoar gol invită spiritele rele în casa ta. Și dacă se leagănă de unul singur, ai grijă! Spiritele rele sunt deja acolo, iar moartea ar putea sta în așteptare.

Cactuși

Pot fi plante drăguțe, la modă și grozave pentru orice spațiu, dar conform principiilor feng shui, plantele țepoase precum cactusul aduc ghinion și pot duce la discordie în casa ta. Învață care sunt florile și plantele care aduc ghinion în casă.

Obiecte care aduc noroc

 • Cristalele (cristalele reglează energiile)
 • Ficusul (ficusul este o plantă care acumulează energia negativă din casă, echilibrează, aduce multă armonie, linişte şi îndepărtează forma de stres)
 • Tablouri (tablourile cu bătrâni înseamnă longevitate a casei. Un tablou cu o pasăre Phoenix înseamnă renaştere şi drum liniştit în viaţă. O cascadă ne ajută să ajungem la cariera dorită. Un tablou cu un curcubeu înseamnă o viaţă frumoasă)
 • Un bol de sticlă rotund cu bani de hârtie în el”, dezvăluie Lidia Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel