joi, septembrie 29, 2022

Lidia Fecioru, Pilda zilei: „NU pierdeți oamenii importanți din viața voastră pentru cei ușor de accesat”. Iată ce sfaturi are cunoscutul bioenergoterapeut azi.

Cunoscută pentru sfaturile sale, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a venit iar, așa cum ne-a obișnuit, în cadrul rubricii Pilda zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, cu sfaturi pline de înțelepciune.

Sfaturile Lidiei Fecioru vin „ambalate” și cu o doză de umor, așa că le „prindem” mai ușor, fiind pe înțelesul oricui. Iată ce spune Lidia Fecioru:

Te-ar mai interesa: A murit Alexandru Arșinel, la 83 de ani! „Zilele î...

Cum adăugăm inteligență

„Se spune așa: ca să acumulezi cunoștințe, în fiecare zi trebuie să adaugi câte ceva. Ca să adaugi inteligență, sau să fii acel om cu multe sfaturi, mai înțelept, în fiecare zi trebuie să lași câte ceva. Să te debarasezi de câte ceva.

Că numai așa devii înțelept, te debarasezi de unele lucruri. Se spune: „Mi-e indiferent dacă paharul e gol sau plin. Mie mi-e important ce e în pahar. Că e pe jumătate, nu contează.”, a explicat Lidia Fecioru în cadrul rubricii Pilda Zilei.

„Nu pierdeți oamenii importanți din viața voastră pentru cei ușor de accesat. Nu dați oamenii valoroși, doar pentru că ați găsit pe cineva ușor de accesat.

Te-ar mai interesa: Câștigător al premiului Nobel: Acesta este aliment...

Femeile sunt ca merele …

Femeile sunt precum merele pe pom. Bărbații nu au curaj să urce în pom până în vârf și să își culeagă cel mai frumos măr de acolo. Dar stă jos și zice „ia uite asta de pe jos ce frumos e”, ia o gură și îl aruncă.

Ajunge pe o creangă mai de jos, zice „pot să îmi culeg de aici, ce să mă mai cațăr până în vârf”. Așa e în viață. Pentru a te duce să obții ce e mai bun trebuie să lupți.

Te-ar mai interesa: Gwyneth Paltrow, secretul unui trup perfect! Cum s...

Și dacă tu nu ești în stare să îți stăpânești mintea, înseamnă că nu poți să stăpânești nimic”, a mai spus bioenergoterapeutul la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private