miercuri, iunie 7, 2023

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit recent despre beneficiile neștiute ale frunzelor de morcovi. Potrivit spuselor sale, acestea conțin mult seleniu, ceea ce înseamnă că mărește imunitatea, scăzând riscul aparițiilor bolilor oncologice.

„Noi știm că morcovul, dacă îl tai rondele, seamănă cu irisul ochiului. Beta-carotenul e în floare și vedem bine cu ochii.

Dar există plante la care frunza conține mai multe vitamine și oligoelemente și tot felul de antioxidanți. Tocmai frunzele, și nu rădăcină, care de fapt se mănâncă.

Te-ar mai interesa: Ce cauze are la baza mirosul puternic al transpira...

Ce sfat aș da: este un ceai pe care îl putem bea fără probleme. Îl pot bea și copiii, și gravidele pentru că are foarte multe oligoelemente și antioxidanți.

Lidia Fecioru: „Uscăm frunzele de morcov când sunt verzi, nu le luăm pe cele uscate de pe câmp”

Frunza de morcov e excepțională pentru cei care suferă de insomnii, are foarte mult seleniu, ceea ce înseamnă că mărește imunitatea, scăzând riscul aparițiilor bolilor oncologice.

Se poate bea de două-trei ori pe zi sau se poate bea numai seara, înainte de culcare.

Din frunzele de morcov se face ceai normal. Dar uscăm frunzele când sunt verzi, nu le luăm pe cele uscate de pe câmp.

Le rupem când sunt verzi, le uscăm și le mărunțim, apoi le păstrăm într-un borcan de sticlă și facem ceai din frunze de morcov. E foarte bun. În plus, putem adăuga miere după gust.

Te-ar mai interesa: Endocrinolog: Oboseala persistentă, irascibilitate...

Mai mult, e foarte important, că se poate da inclusiv copiilor. Ceaiul de morcov tratează foarte bine tot ce înseamnă la copii probleme gastrointestinale, mai ales la sugari, când au probleme cu burtica, cu gazele”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

lidia

Băutura cu care să îți începi dimineața

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit despre o cură de tratament care se ține timp de o lună și care întăreşte tot ce înseamnă ligamente.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Aveți grijă cu cerealele! Ni se...

”Și femeile și bărbații au nevoie de colagen!” avertizează bioenergoterapeutul.

Iată cum se poate prepara colagenul:

”5 grame de gelatină se înmoaie cu apă rece de cu seară. Putem amesteca şi cu iaurt. Pentru un gust mai bun, putem adăuga suc sau ceai de fructe. Acest amestec se bea în fiecare dimineață.”

Cura de tratament se ține o lună și se reia după șase luni.

”Cura de tratament se face cam o lună de zile, după care ne oprim și o reluăm dupa șase luni.”

Te-ar mai interesa: Atacul de cord poate afecta creierul? Medicii neur...

Lidia Fecioru a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, şi beneficiile curei de colagen.

”Întăreşte tot ce înseamnă ligamente, ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii, dar și în cazul osteoporozei.”

”Gelatina care este în comerț nu este decât gelatină curată! Gelatina nu se poate înlocui, nu se poate prepara din altceva, este facută din oase”, a încheiat Lidia Fecioru.

Te-ar mai interesa: Dr. Cezar spune care este cel mai bun ”medicament”...

 

 

 

 

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private