Sari la conținut

Linia din palmă care îți arată dacă ai noroc la bani și în dragoste. Nu toată lumea o are

Din cuprinsul articolului

Unii oameni au o linie în palmă curbată sub degetele mijlociu şi inelar. Această linie mică, puţin curbată, la unele persoane poate face parte dintr-un cerc, pe când la alte persoane găsim două linii mici separate. Este denumită „cercul lui Venus”, respectiv „centura dragostei”.

Cititul în palmă sau chiromanția a fost practicat inclusiv de filozoful grec Aristotel care era de părere că există un motiv întemeiat pentru care avem linii în palme.

În cazul în care nu o ai, nu fi dezamăgit, deoarece persoanele care o au sunt sensibile şi sunt predispuse să aibă probleme în dragoste.

În cazul în care linia curbată închide un cerc, înseamnă că persoana în cauză va trece printr-o mare dezamăgire în dragoste! Prin urmare, dacă aveţi un cerc, este bine să învăţaţi din relaţiile eşuate.

Ghinion în dragoste și noroc la bani

Dacă liniile formează un semicerc înseamnă că persoana, în anumite perioade din timpul vieţii, va avea dificultăţi în dragoste pe care însă le va depăşi cu uşurinţă. În schimb, va atrage banii ca un magnet.

Dacă ai mai multe linii care formează un semicerc, înseamnă că eşti o persoană foarte sensibilă şi/sau cu o personalitate emoţională.

Persoanele cu personalitate emoţională pot da dovadă de un devotament greu de crezut fiind perspicace, receptive şi cu o creativitate deosebită.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: