duminică, august 1, 2021

Lungimea degetelor și personalitatea. Cititul în palmă sau chiromanția a fost practicat inclusiv de filozoful grec Aristotel care era de părere că există un motiv întemeiat pentru care avem linii în palme.

Felul în care arată palmele și degetele mâinilor scoate la iveală lucruri interesante despre trăsăturile de caracter ale unei persoane și despre ce îi rezervă viitorul.

De exemplu, lungimea degetelor poate scoate la iveală dacă îți dorești și vei obține câștiguri materiale sau un statut social înalt.

”Priviți-vă degetele de la mâna dreaptă. Dacă aveți degetul arătător mai lung decât inelarul înseamnă că vă doriți bani și îi veți obține. Dacă aveți inelarul mai lung decât arătătorul înseamnă că vă doriți un înalt statut social. Dacă sunt inelarul și arătătorul sunt egale ca lungime

sau sensibil egale, înseamnă că vă doriți și bani, și poziție socială. Și le veți obține,” a explicat numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul unei emisiuni la Medika TV.

Nu doar lungimea degetelor scoate la iveală lucruri interesante despre personalitate și viitor, ci și liniile pe care le avem în palme. Cele mai importante linii sunt linia vieții, linia capului și linia inimii. Dacă linia vieții are ramuri ascendente înseamnă că veți avea succes, dacă ramurile sunt descendente înseamnă că veți întâmpina necazuri. Puteți afla despre fiecare linie, în detaliu, din emisiunea de mai jos:

 

Ultimele stiri

Parteneri