Sari la conținut

LISTA lui EPSTEIN. Miliardari, preşedinţi, celebrităţi şi prinţi, în „cercul de elită” al celui mai cunoscut agresor sexual. De la Bill Clinton și Donald Trump, la fizicianul Stephen Hawking și magicianul David Copperfield, la Michael Jackson, Cameron Diaz, Naomi Campbell, Leonardo DiCaprio sau Bruce Willis, lista depravării aruncă lumea în aer

Lista lui Epstein
Sursa foto: Fox News
Lista lui Epstein

LISTA lui EPSTEIN. Miliardari, preşedinţi, celebrităţi şi prinţi, în „cercul de elită” al celui mai cunoscut agresor sexual. De la Bill Clinton și Donald Trump, la fizicianul Stephen Hawking și magicianul David Copperfield, la Michael Jackson, Cameron Diaz, Naomi Campbell, Leonardo DiCaprio sau Bruce Willis, lista depravării aruncă lumea în aer.

La ani de zile după ce Jeffrey Epstein a fost acuzat de trafic sexual cu minori, mult așteptatele documente ale instanței sigilate anterior au fost făcute publice, ieșind la iveală tot mai multe detalii despre partenerii săi de primă mână, relatează Insider.

Epstein a condus timp de ani de zile o „schemă piramidală de trafic de persoane” din Insulele Virgine americane, au susţinut procurorii într-un proces din 2020.

Agresorul sexual condamnat a întreţinut o vastă reţea socială şi profesională. În timp ce îşi ţinea ascunsă lista de clienţi, el se lăuda adesea cu cercul său social de elită, care includea preşedinţi şi vedete de la Hollywood.

lista lui Epstein
Sursa foto: Mirror

Scandalul Jeffrey Epstein scoate la iveală depravarea elitelor

Lista lui Epstein include numele multor personalități de profil. Michael Jackson, Prințul Andrew și Leonardo DiCaprio sunt unele dintre marile nume de acolo, alături de politicienii Bill Clinton și Donald Trump.

Oamenii numiți în înregistrări includ mulți dintre acuzatorii lui Epstein, membri ai personalului său care și-au spus poveștile la ziarele tabloide. Oameni care au servit ca martori la procesul lui Maxwell, oameni care au fost menționați în treacăt în timpul depozițiilor, dar care nu sunt acuzați de nimic incriminator. Dar  și oameni care l-au investigat pe Epstein, inclusiv procurori, un jurnalist și un detectiv de poliție.

Când a fost anunțat planul de a elibera documente, a generat zvonuri despre o listă de „clienți” sau „co-conspiratori”. De altfel, judecătorul care a făcut apelul a scris în decembrie că dispune eliberarea înregistrărilor pentru că multe dintre informațiile din ele sunt deja publice.

Lista lui Epstein
Sursa foto: Yahoo Lifestyle

Printre nume se numără fostul director al FBI Louis Freeh; politicienii Al Gore, Bill Clinton și Donald Trump; și actorii Cate Blanchett, Naomi Campbell, Cameron Diaz, Leonardo DiCaprio și Bruce Willis.

De asemenea, sunt menționate regretatul fizician Stephen Hawking și magicianul David Copperfield. Jeffrey Epstein a fost un miliardar cunoscut pentru asocierea cu celebrități, politicieni, miliardari și vedete academice.

Zeci de minore au depus mărturie pentru abuzuri sexuale

Reamintim că Jeffrey Epstein a fost arestat inițial în Palm Beach, Florida, în 2005, după ce a fost acuzat că a plătit o fată de 14 ani pentru sex. Alte zeci de fete minore au descris un abuz sexual similar, dar procurorii i-au permis în cele din urmă finanțatorului să pledeze vinovat în 2008 pentru o acuzație care implică o singură victimă.

El a servit 13 luni într-un program de eliberare pentru muncă în închisoare, potrivit Mirror. Unii cunoscuți celebri l-au abandonat pe Epstein după condamnarea sa, printre care foștii președinți Bill Clinton și Donald Trump, dar mulți nu au făcut-o. Epstein a continuat să se amestece cu cei bogați și faimoși pentru încă un deceniu, adesea prin activități filantropice.

Judecătorul a spus că câteva nume ar trebui să rămână netede în documente, deoarece ar identifica persoanele care au fost abuzate sexual.

Înainte de desigilare, numele au fost enumerate în actele de judecată ca variante ale lui J Doe. Multe dintre numele de pe listă sunt persoane care au fost identificate public ca asociați Epstein înainte de această dezigilare prin ani de acoperire a cazului.

LISTA lui EPSTEIN, miliardari, preşedinţi, celebrităţi şi prinţi în scandalul de pedofilie

Iată o listă cu unele dintre nume lansate până acum, după cum a raportat Newsweek. Oamenii enumerați erau cei numiți ca asociați ai lui Epstein și nu există nicio sugestie (deocamdată) că cei enumerați fie știau despre crimele sale, fie participaseră la vreun comportament criminal.

1. Ghislaine Maxwell

2. Virginia Lee Roberts Giuffre

3. Kathy Alexander

4. Miles Alexandru

5. James Michael Austrich

6. Philip Barden

7. SECRET

8. Cate Blanchett

9. David Boies

10. Laura Boothe

11. Evelyn Boulet

12. Rebecca Boylan

13. Joshua Bunner

14. Naomi Campbell

15. Carolyn Casey

16. Paul Cassell

17. Sharon Churcher

18. Bill Clinton

19. David Copperfield

20. Alexandra Cousteau

21. Cameron Diaz

22. Leonardo DiCaprio

23. Alan Dershowitz

24. Dr. Mona Devanesan

25. SECRET

26. Bradley Edwards

27. Amanda Ellison

28. Cimberly Espinosa

29. Jeffrey Epstein

30. Annie Farmer

31. Marie Farmer

32. Alexandra Fekkai

33. Cristal Figueroa

34. Anthony Figueroa

35. Louis Freeh

36. Eric Gany

37. Meg Garvin

38. Sheridan Gibson-Butte

39. Robert Giuffre

40. Al Gore

41. Ross Gow

42. Fred Graff

43. Philip Guderyon

44. SECRET

45. Shannon Harrison

46. Stephen Hawking

47. Victoria Hazel

48. Brittany Henderson

49. Brett Jaffe

50. Michael Jackson

51. Carol Roberts Kess

52. Dr. Karen Kutikoff

53. Peter Listerman

54. George Lucas

55. Tony Lyons

56. Bob Meister

57. Jamie A. Melanson

58. Lynn Miller

59. Marvin Minsky

60. SECRET

61. David Mullen

62. Joe Pagano

63 Maria Paluga

64. J. Stanley Pottinger

65. Joseph Recarey

66. Michael Reiter

67. Jason Richards

68. Bill Richardson

69. Sky Roberts

70. Scott Rothstein

71. Forest Sawyer

72. Doug Schoetlle

73. Kevin Spacey

74. Cecilia Stein

75. Mark Tafoya

76. Brent Tindall

77. Kevin Thompson

78. Donald Trump

79. Ed Tuttle

80. Emma Vaghan

81. Kimberly Vaughan-Edwards

82. Cresenda Valdes

83. Anthony Valladares

84. Maritza Vazquez

85. Vicky Ward

86. Jarred Weisfeld

87. Courtney Wild

88. Bruce Willis

89. Daniel Wilson

90. Andrew Albert Christian Edwards, Duce de York

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel