Sari la conținut

LiveDoc cu medic primar gastroenterolog Elena Ciupercă. Ce este boala de reflux gastroesofagian și cum se transmite bacteria Helicobacter pylori

LiveDoc-ul de astăzi o va avea invitat pe doamna dr. Elena Ciupercă, medic primar gastroenterolog, care ne va vorbi despre bolile digestive și gastrice și despre durerile abdominale.

Durerea abdominala este unul dintre cele mai frecvente motive de prezentare la medicul gastroenterolog, fie in urgenta, fie in ambulatoriul de specialitate.

Durerea abdominala poate avea o semnificatie benigna sau poate semnala o boala serioasa, asa ca este important sa stim cand trebuie sa ne prezentam la medicul de specialitate pentru evaluare.

Vom afla care sunt cauzele durerilor abdominale, ce cauzează boala de reflux gastroesofagian și cum se transmite bacteria Helicobacter pylori.

Vă așteptăm la o emisiune foarte interesantă, despre probleme cu care se confruntă multe persoane.

Miercuri, 26 septembrie, de la orele 12, pe pagina noastră de Facebook. Vă așteptăm cu drag!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.