Sari la conținut

LiveDoc cu psihoterapeutul Alexandru Bușilă. De ce apare depresia de sărbători și pe cine afectează

Depresia de Sărbători este un pericol care poate fi evitat? Cine este în pericol să sufere de depresie în perioada următoare, care pentru mulți este magică?

Din păcate, din ce în ce mai mulți oameni suferă de depresie, iar în perioada Sărbătorilor, parcă numărul lor crește.  Cât de grele sunt perioadele de Sărbători pentru cei singuri și cum poți trece cu bine peste încărcătura emoțională a Crăciunului vom afla în emisiunea LiveDoc de miercuri, 12 decembrie, de la psihoterapeutul Alexandru Bușilă.

Cum putem trece cu bine peste perioadele încărcate emoțional? Doar cei singuri fac depresie?

Parcă este o emoție mai mare decât la oricare altă sărbătoare. Parcă anume făcută pentru a celebra legătura dintre oameni, ce fac cei care nu au pe nimeni? Chiar dacă ai prieteni, ți-e dor de persoana iubită sau de părinți. Ce ne sfătuiește psihoterapeutul să facem, pentru a putea trece cu bine peste aceste zile.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.