miercuri, februarie 8, 2023

În cadrul unei postări pe rețelele sociale, Liviu Vârciu a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul a postat un video prin care a dorit să își țină la curent fanii cu starea lui actuală.

Artistul le-a spus fanilor că este foarte răcit şi a făcut un test de coronavirus care a ieșit negativ. „Deci, am răcit. Mi-am făcut testul de covid, nu este covid, dar vă dau cuvântul meu de onoare că răceala asta mea îi zice la covid puturosule! M-a rupt, poate e supărată răceala. Ce a zis: a, covidul? stai așa un pic… De două zile sunt praf.

Te-ar mai interesa: Mircea Badea: „Am venit la emisiune și în cârje...

Așa că, aveți grijă de voi să vă luați vitaminele și toate cele, ca bătrânii, să aveți grijă de voi. Eu stau cu mască în casă să nu răcesc lumea, știți? Răceala e mai rea acum decât Covidul, nici nu știi ce să mai faci”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Nu este prima dată când Liviu Vârciu își face un test covid, însă de această dată a ieșit negativ. Prezentatorul TV a fost infectat cu Covid 19 anul trecut, iar după ce s-a vindecat a vorbit, în exclusivitate pentru Xtra Night Show, despre perioada grea prin care a trecut din cauza bolii:

„Toate analizele pe care le-am făcut înainte de Covid 19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile. La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat”.

Te-ar mai interesa: Condimentul anti-cancer care ajută la eliminarea g...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private