marți, decembrie 6, 2022

După ce Simona Halep, fost număr 1 la nivel mondial, a fost testată pozitiv la un control antidoping, apar noi detalii șocante. Iată fotografia incredibilă care a apărut pe internet!

Din momentul în care Simpna Halep a fost testată pozitivla un control anti-doping, tot mai multă lume își ridică semne de întrebare în ceea ce-l privește pe antrenorul acesteia. Recent, pe internet a apărut o fotografie cu cei doi, făcută cu puțin timp înainte ca sportiva să facă testul antidoping.

Te-ar mai interesa: Aceste 4 zodii sunt favorizate în decembrie. Succe...

Potrivit Infoactual, se speculează că acesta ar fi locul în care Simona ar fi luat, fără să știe, roxadustat. Halep și Mouratoglou par fericiți și relaxați, pentru că nici unul dintre ei nu avea idee de ce va urma. Lângă ei apare și belgianca Alison Van Uytvanck, care părea foarte abătută, pe scaunul ei.

Au încurcat sticlele cu băuturi hidratante membrii staff-ului?

Acesta ar fi fost ultimul antrenament pe care Simona l-a făcut înainte de meciul cu Daria Snigur. Există și o ipoteză a martorilor care sunt de părere că staff-ul Simonei ar fi încurcat sticlele cu băuturi hidratante, iar Simona ar fi luat roxadustat chiar în timpul antrenamentului.

Te-ar mai interesa: Șofer de ambulanță, înjunghiat în casa celui pe ca...

Sursele spun că această înregistrare ar fi făcut un apel către organizatorii americani pentru ca această înregistrare să ajungă urgent la anchetatori, unde se vede clar cum Simona, Patrick și ceilalți membri beau din aceleași sticle, scrie Sursa menționată.


„Simona Halep a fost văzută împărțind aceleași sticle cu membrii echipei sale”

„Vă rugăm să verificați materialul difuzat înainte de US Open! Simona Halep a fost văzută împărțind aceleași sticle cu membrii echipei sale, în timpul antrenamentului cu Alison Van Uytvanck”, a spus un utilizator de Twitter, care e aproape convins că tenismena noastră a fost contaminată chiar de către membrii staff-ului.

Te-ar mai interesa: Metoda prin care Irina Loghin își curăță organismu...

Informații prețioase oferite de tenismenul Chris Eubanks

„Testele anti-doping sunt puțin diferite la turneele de Grand Slam! La US Open, după meciul pe care l-a pierdut, un agent a fost acolo și a urmărit-o după meci!

Nu te lasă nicio clipă singur din momentul în care ieși de pe teren și se ține după tine până le dai proba. Vine cu tine până în cameră, iar după ce îți recoltează proba te lasă în pace. Sunt două probe diferite, le testează pe ambele și așa s-a întâmplat și în cazul Simonei Halep. Au testat atât proba A, cât și proba B. Cam așa merg lucrurile la US Open. Va fi interesant să vedem cum va decurge această investigație în următoarele săptămâni”, a declarat Eubanks la Tennis Channel.

Te-ar mai interesa: Secretul longevității celei mai frumoase bunicuțe ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private