marți, octombrie 19, 2021

Loredana Groza are probleme cu sănătatea, astfel că a avut nevoie de intervenția unei echipe medicale. Ea a fost luată cu o ambulanță pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Chiar dacă a solicitat

intervenția paramedicilor, starea de sănătate a artistei nu este de natură să îngrijoreze. Acest lucru reiese din faptul că artista a fost cea care și-a anunțat fanii în legătură cu aceste probleme de sănătate. Și nu a făcut-o oricum ci printr-o postare pe contul său de Facebook, făcută chiar din interiorul mașinii de ambulanță.

Aceasta și-a făcut un selfie din interiorul ambulanței și a postat fotografia pe rețelele de socializare, împreună cu un mesaj liniștitor, în limba engleză. Loredana Groza nu a dat explicaţii legat de motivul pentru care a avut nevoie de intervenția echipajului de

ambulanță.

Singurul comentariu la poză a fost: „Feeling better. Thank you for all your care and support. All my love & gratitude x“ – „Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și sprijinul acordat Toată dragostea și recunoștința mea x”.

Fotografia a atras atenția internauților care au transmis numeroase mesaje cu urări de sănătate și însănătoșire grabnică. Mai mult, aceștia au pus întrebări referitoare la motivul pentru care artista a avut nevoie de o astfel de intervenție, însă curiozitatea nu le-a fost satisfăcută. Artista nu a dat alte detalii despre starea ei de sănătate.

Ultimele stiri