duminică, decembrie 6, 2020
Irina Lungu

Luna Noua din 17 septembrie se va petrece in semnul analitic al Fecioarei. Ce surprize ne rezerva acest eveniment astral al lui septembrie a detaliat celebrul astrolog Adriana Tudosa.

Fecioara este despre smerenie, este un bun lucrator in culise, nu are nevoie de lumina reflectoarelor; vrea sa functioneze linistit si eficient fara sa aiba nevoie de multa recunoastere pentru efortutile depuse. Modul de a lucra cu aceasta energie a lunii noi in fecioara este de a face ceea ce trebuie sa facem pentru noi si pentru cei din jurul nostru spre deosebire de ceea ce ne-ar placea doar noua.

Aceasta Luna Noua confera multa energie pentru initierea unor proiecte de tip fecioara- un nou loc de munca, un plan nou de sanatate, un plan pentru organizarea casei, biroului, curatarea vechilor obiceiuri emotionale.

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, in semnul mutabil si de pamant al fecioarei, aceste “inceputuri” sunt legate de problemele concrete si practice, de crearea ordinii in tot ce este “ dezordonat” in viata noastra.

Cum Fecioara se concentreaza asupra lumii materiale si este stapana detaliului, nu-i scapa nimic neobservat, aceasta Luna Noua ne poate ajuta sa vedem toate detaliile, sa vedem unde gresim si ce trebuie “etichetat, aranjat, planificat, curatat, vindecat” intr-un mod nou. Acuma putem vedea toate detaliile unei probleme, acuma putem gasi cea mai buna solutie la o problema dificila.

A venit timpul sa purificam, tratam sau sa indepartam tot ceea ce este otravitor, nefolositor, in viata noastra, in munca noastra, in dieta noastra, in rutinele si obisnuintele de zi cu zi.

Fecioara este semnul recoltei dar mutabilitatea acestui semn se refera atat la recolta pamanului cat si la recolta sufletului, culegem ce am semanat. Ochiul concentrat si analitic al Fecioarei, semnul care invaluie aceasta luna noua ne va arata lucrurile, defectele, detaliile, pe care nu le-am vazut inainte. Dar nu trebuie sa exageram deoarece Fecioara se poate pierde in toate detaliile fara valoare iar din acest punct de vedere, viziunea ei se intuneca prea tare si devine cinica, amara, critica si rece.

Trebuie sa curatam viata noastra din punct de vedere mental, emotional, fizic, spiritual, sa studiem si sa invatam lucruri noi care ne vor ajuta in vindecare, sa ne acceptam si sa ne iubim asa cum suntem, sa fim buni cu noi dar si cu cei din jurul nostru.

CITESTE INTREAGA PREVIZIUNE AICI…

Parteneri