vineri, august 12, 2022

Luna Plină din aprilie poate fi descrisă ca intensă sau ca palmă spirituală. Fenomenul de Lună Plină va avea loc în data de 8 aprilie la 5:36 ora României. Dezechilibrele relaționale cu noi înșine atrag plăți grele și doar iubirea transformă un inamic în partener.

Potrivit celebrului astrolog Adriana Tudosa, vorbim de Luna Plină în Balanță, pe gradul 18:44, ce este în legătura directă cu semințele Lunii Noi în Balanță din septembrie 2019.

Te-ar mai interesa: Luna Plină sub semnul Vărsătorului: Ce schimbări s...

Balanța simbolizează judecata bazată pe greutăți. Greșelile pământești sunt judecate pe baza legilor pământești, iar păcatele, abaterile de la legile divine ale vieții, sunt judecate pe baza legii lui Dumnezeu.

Cum descrie Adriana Tudosa acest eveniment astral pe site-ul său de astrologie adriana-astro.com:

”Lectia adusa de aceasta luna plina este desprea pacea interioara, pacea relationala. Acuma, dezechilibrele relationale, cu noi insine, atrag plati grele in timp ce cei care au lucrat pentru echilibrarea lor dar si in relatii, pot primi anumite bonusuri.

Glasul Lunii Pline in casa VII devine glasul dezechilibrelor din noi  iar “ma impac cu mine insami si actionez animat de cele mai inalte idealuri, este cerinta acestei lunatii”.

Te-ar mai interesa: Ce este bine să dăm de pomană de Sfânta Maria Mare...

A venit timpul sa intelegem ca tot ceea ce ne inconjoara sunt de fapt oglinzi pentru noi iar asa zisii dusmanii nostri sunt de fapt suflete care ne iubesc foarte mult dar si-au asumat prin rolul lor pe pamant sa ne arate vulnerabilitatile noastre. Acuma putem intelege ca relatiile dificile sunt “ educatorii” nostri, ele sunt necesare pentru cresterea noastra. Tot timpul vom atrage oamenii care reflecta problemele din interiorul nostru si pe care trebuie sa le rezolvam iar aceasta luna plina ne aduna pe fiecare cu cei care oglindesc problemele noastre.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci pentru ca el să nu te uite nici...

Este cel mai bun moment pentru a trece in revista si pentru a intelege schimbarile interioare, pentru a sarbatori modul in care am crescut fiecare in urma relatiilor(balanta)noastre pamantesti, in urma dezvoltarii unei relatii personale cu Dumnezeu.

Iubirea este singura forta capabila ce poate transforma un inamic( Berbec), intr-un partener( Balanta). Testul dur al dragostei nu este de a-ti iubi prietenii ci de a-ti iubi vrajmasii. Iar dragostea adevarata inseamna de fapt sa iubesti ceea ce este de neiubit. Este timpul sa spunem o poveste noua care sa ne includa pe toti, sa lasam sabiile jos, sa cultivam adevarul si integritatea, pacea si armonia, iubirea si bunavointa, sa creem conditii de concurenta egala pentru toata lumea.”

Te-ar mai interesa: Cum vor fi influențate zodiile de luna plină din 1...

Citeste continuarea AICI…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private