marți, octombrie 4, 2022

Lună Plină în Vărsător. Daniela Simulescu, astrolog, atenționează o zodie asupra mai multor aspecte! Iată de ce trebuie să țină cont săptămâna asta.

Luna Plină din casa a șasea atrage atenția nativilor Fecioară asupra sănătății, din toate punctele de vedere: minte, trup, suflet, spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 8 – 14 august.

Te-ar mai interesa: VIDEO șocant! Pieton, lovit de ambulanță. ”Intră c...

Luna Plină în Vărsător va avea loc în 12 august

”Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în șuturile lui Uranus. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Acești nativi vor fi nevoiți, vrând nevrând, să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. Sau să se rupă de oameni care nu le mai aduc nimic bun și îi țin permanent în trecut”, a spus Daniela Simulescu.

”Nu vă implicați în situații complicate la locul de muncă: de exemplu, nu vă ocupați de un proiect doar pentru că un coleg nu o poate face. Mai trebuie să faceți o prioritizare legată de oamenii cu care vă petreceți timpul, impuneți limite privind disponibilitatea voastră și nu le depășiți. Conjuncția Lună – Saturn vă împinge să depășiți limite. Venus este în casa a douăsprezecea: este momentul ca persoanele care se află în relații toxice să facă ceva. Când Venus intră în casa a douăsprezecea, aduce nostalgie, vedeți cât de mult trăiți în ea” atenționează astrologul.

Te-ar mai interesa: Medic renumit: ”Nu grăsimile devastează ficatul, î...


Horoscopul zodiei berbec pentru săptămâna 8-14 august 2022

„Gândește-te la următoarea situație. Guvernatorul tău face aspecte bune. S-ar putea să nu mai fii atât de Berbec la începutul săptămânii și s-ar putea să ai mai multă încredere, cel puțin din pornirile tale din punct de vedere financiar.

În al doilea rând, să ai grijă pe parte relaționară. Vă veți confrunta cu niște evenimente, cu niște discuții, cu niște momente mai neplăcute. Soarele din Casa a 5-a este implicat în Luna Plină, vi se spun niște adevăruri, sau poate voi spuneți niște adevăruri partenerului și se instalează așa, o răceală, poate mai neplăcută.

Te-ar mai interesa: Trei zodii de femei de neînlocuit. Bărbații fac ob...

Niciunul nu are curaj să meargă mai departe și intrați într-o zonă evitantă. Sunt anumite zile în care să apelați la ea și să nu vă supărați.

Faptul că Venus intră în Leu vă arată unde nu ați oferit mai multă atenție sau unde aveți nevoie de mai multă atenție, dar atenție. Nu veți primi până nu veți oferi. Există un risc să oferiți și să nu primiți, dar poate că trebuie să oferiți să vă dați seama că nu primiți.

Te-ar mai interesa: Care sunt cele mai sănătoase fructe? Sunt, într-ad...

Cu Venus în Leu nu cereți până nu oferiți. Nu are rost. Cu cât faceți asta, cu atât o să vă declanșați tot felul de stări interioare total neplăcute. Și cei care au copii s-ar putea să aibă anumite discuții, că poate vor trebui să înceapă grădinița, școala și poate trec prin evenimente importante. Vreți voi să vă impuneți, să le spuneți cum să facă sau ei se răzvrătesc împotriva direcțiilor voastre.

Te-ar mai interesa: Colesterol ridicat: 5 trucuri simple care curăță î...

Această Lună Plină se duce în Casa a 11-a. Unele planuri de viitor trebuie abandonate, iar unii oameni trebuie puși la punct.

Probabil că nu mai puteți să-i țineți pe toți, la sân, ca până acum și, la fel, oamenii din jurul vostru vor decide că nu mai trebuie să stați în jurul lor ca până acum.

Nu vă trebuie să vă supărați nici pentru o parte, nici pentru cealaltă. Puțină curățenie și puțină purificare în zona aceasta socială“, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private