luni, august 15, 2022

Atenție la perioada 4-27 August. Daniela Simulescu, astrolog, a explicat cum ne va influența tranzitul lui Mercur în Fecioară și la ce trebuie să fim atenți.

Potrivit astrologului, tranzitul lui Mercur în Fecioară face referire la deciziile din viața de zi cu zi și nu se referă neapărat la cele pe termen lung.

Atenție la perioada 4-27 August

”Mercur se apropie de a treia retrogradare, care începe în 10 septembrie și se termină pe 2 octombrie. Chiar dacă nu-și începe retrogradarea în Fecioară, ci în Balanță, va retrograda în Fecioară.

Te-ar mai interesa: Alzheimer și Parkinson: metoda naturală care ajută...

Semnul Fecioarei este deja contaminat. Pentru că Mercur se va întoarce aici, deja îi vom simți efectele. Vom simți cel puțin spre finalul tranzitului Mercur în Fecioară anumite efecte ale retrogradării” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu.

Daniela Simulescu a transmis că ”va împrumuta ”hainele” Fecioarei, proprietățile acestui semn: avem de-a face cu o minte foarte ascuțită, gândurile se duc unde trebuie, când trebuie, avem de-a face cu multă precizie, cu multă eficientizare, cu multă optimizare”.

”Mercur în Fecioară nu vrea să piardă timpul degeaba, filtrează foarte mult informațiile. Lui Mercur în Fecioară îi place foarte mult să se descotorosească de tot ce este inutil, tot ce este pompos, extravagant și nu ajută la nimic” a continuat Daniela Simulescu.

Te-ar mai interesa: De vorbă cu Gabriela Vasilescu, make-up artist. Sf...


La ce va fi bună această perioadă?

”Să vă ocupați de chestiunile administrative. Lui Mercur în Fecioară îi place foarte mult productivitatea, puteți pune lucrurile la punct într-un mare fel.

Toată zona de Mercur în Fecioară este foarte bună. Îi mai place progresul încet și sigur” continuă astrologul DCNews și Astrosens.

”Un singur lucru la care o să vă rog să fiți atenți între 4 și 27 august este că Mercur este foarte critic, îi vom critica pe ceilalți pentru că nu acceptăm greșelile noastre… și vom găsi greșeli, și vom critica, și ne vom enerva, și ne sări țandăra din orice prostioară…

Te-ar mai interesa: Ritualul Mariei Dragomiroiu. Ce face cu părul după...

Cu Mercur în Fecioară, ne ducem unde nu funcționează, să găsească ce nu funcționează, așa sunt setați oamenii cu Mercur în Fecioară.

Între 4 și 27 august, vom căuta probleme și unde nu sunt, le exacerbăm puțin. Îl scoți greu pe Mercur în Fecioară din starea lui.

Este un semn destul de căpos, pornește cu o logică la drum și i se pare că e singura logică de pe planetă” continua Daniela Simulescu.

Te-ar mai interesa: De ce e bine să mănânci porumb fiert. Este o minun...

Mercur în Fecioară stresează mintea foarte mult

”Trebuie să ne găsim activități” spune astrologul, pentru a ne ocupa mintea, altă cale nu avem!

Astrolog a ținut să atenționeze din nou că ”Vom vedea tot timpul la ceilalți ce nu ne convine în noi și vom critica. Mercur în Fecioară chiar ne va ajuta să fim mai sinceri”.

Acest tranzit face mai multe aspecte:

  • ”În 15 august, face un trigon cu Nodul Nord: multe discuții legate de rezultatele avute cu schimbările fiscale. Cred că aici se vor face niște ajustări.
  • În 16 august, face un trigon cu Uranus: chiar putem găsi idei, soluții, atât la nivel personal, cât și la nivel major.
  • În 21 august, face opoziție cu Neptun: luăm decizii din frică, nesiguranță.
  • În 23 august, Mercur face trigon cu Pluto, ceea ce este un aspect bun pentru curaj, încredere”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private