Sari la conținut

Luni benefice în 2023. Mihai Voropchievici dezvăluie cele mai norocoase și cele mai ghinioniste zodii

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
mihai voropchievici

Luni benefice în 2023. Mihai Voropchievici dezvăluie cele mai norocoase și cele mai ghinioniste zodii

Balanțele vor fi răsfățatele anului, din toate punctele de vedere. La rândul său, Berbecul nu va avea noroc doar la bani, ci şi la dragoste în lunile iulie şi august. Racii se numără printre ghinioniștii anului.

Ce se întâmplă cu celelalte zodii? Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri ascunse, exclusiv pe antena3.ro, care vor fi zodiile norocoase în anul 2023.

„Anul 2023 este un an extraordinar de bun. Pentru unii mai mult sau mai puţin”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3. 

Luni benefice 2023. Pentru zodiile de aer: Gemeni, Balanţă şi Vărsător

Pentru Gemeni, lunile cele mai norocoase sunt mai şi iunie. Este perioada în care îşi pot îndeplini cu uşurinţă toate proiectele. În lunile ianuarie şi octombrie să nu facă risipă de energie. Se vor bucura de inspiraţie.

Balanţele sunt cele mai norocoase. Se vor simţi în largul lor toamna. Vor beneficia de sprijinul astrelor în septembrie şi octombrie. Vor primi cele mai bune veşti. Pot obţine şi o promovare la locul de muncă. Se pot îndrăgosti nebuneşte. Au noroc la bani şi în dragoste. Se vor bucura de un an excelent.

Vărsătorii vor avea mai mult noroc în ianuarie şi februarie. Vor trece mai uşor peste obstacole şi vor da dovadă de eficienţă şi concentrare. Se vor bucura de armonie în viaţa de cuplu. Se vor simţi mai încrezători. Sfatul este să profite din plin de aceste oportunităţi.

Luni norocoase 2023. Pentru zodiile de apă: Raci, Scorpioni, Peşti

Pentru nativii din Rac, energie, poftă de viaţă şi mult noroc în lunile iunie şi iulie. Ar fi bine să se bucure de aceste luni, având în vedere că fac parte din ghinioniştii anului 2023. Multe lucruri nu vor funcţiona cum îşi doresc.

Scorpionii vor fi extrem de norocoşi, dar în octombrie şi noiembrie. Din punct de vedere financiar, norocul lor se extinde pe parcursul întregului an. Nu vor avea blocaje care să-i împiedice să-i acţioneze.

Peştii vor avea luni bune în februarie şi martie. Sunt creativi, iar asta va fi o calitate pe care o vor susţine în acest an. Lunile mai şi aprilie sunt două luni în care trebuie să-şi pune la contribuţie imaginaţia şi creativitatea. Vor avea şansa să întâlnească marea dragoste sau să-şi consolideze relaţia.

Luni benefice 2023. Pentru zodiile de foc: Leu, Berbec şi Săgetător

Berbecul nu va avea noroc doar la bani, ci şi la dragoste în lunile iulie şi august. Să profite la maxim de aceste perioade. Anul 2023 nu va fi atât de bun pe ramura iubire. Se pot confrunta cu probleme în relaţia de cuplu. Pot ajunge chiar şi la despărţire.

Leii vor avea şansa lor de reuşită în noiembrie şi decembrie 2023. Pot profita din plin de această situaţie pentru că nu vor avea un an uşor. În carieră şi sănătate se pot confrunta cu obstacole.

Săgetătorii pot da lovitura în martie şi aprilie. Universul îi va recompensa în 2023 pentru toată munca depusă. Vor avea un an excelent din punct de vedere financiar.

Luni norocoase 2023. Pentru zodiile de pământ: Capricorn, Fecioară şi Taur

Taurul se va simţi excelent în lunile aprilie şi mai. Este una dintre cele patru zodii care va începe cu dreptul în noul an. Trebuie să profite de această perioadă mai ales în sectorul dragostei. Armonia în cuplu îi poate influenţa pozitiv în toate sectoarele de viaţă.

Fecioarele vor avea luni de bucurie, în septembrie şi august. Va fi un an fabulos din punct de vedere financiar. Vor avea capacitatea de a-şi transforma defectele în calităţi.

Capricornii sunt loviţi de ghinion în dragoste, vor fi totuşi feriţi de necazuri în lunile ianuarie şi decembrie. În rest, vor avea un an bun. Sectorul dragostei va trebui bine consolidat. Cei singuri pot întâlni multe obstacole şi vor fi neliniştiţi sufleteşte.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel