duminică, iulie 5, 2020

Se apropie ziua nunţii tale. Ţi-ai ales rochia, diadema, voalul, pantofii, poşeta, bijuteriile, buchetul de flori şi coafura. Ştii cât de important este machiajul? El te ajută să fii remarcată, admirată şi să străluceşti. Când îţi alegi machiajul ţine cont şi de stilul rochiei astfel încât să se asorteze cu frumuseţea şi graţia ei.

Dacă urmează să te căsătoreşti şi ai ales să îţi faci machiajul singură sau vei apela la un specialist, iată ce te sfătuieşte Zsuzsa Hidi, Make-up Artist Melkior:

  1. Machiajul din ziua nunţii trebuie să fie rezistent, să te pună în evidenţă şi să arate foarte bine în poze. Multe mirese, din dorinţa de a fi perfecte, au tendinţa de a exagera cu cantităţile de machiaj.
  2. În cazul machiajului de mireasă nu este momentul să încerci look-uri care sunt la modă sau care sunt total diferite faţă de machiajul pe care îl porţi de obicei. Nu experimenta tocmai acum!
  3. Tenul neted, cu un aspect satinat, va fi punctul de start al machiajului din ziua nunţii tale. Foloseşte un fond de ten potrivit tipului tău de ten, iar în cazul unei rochii decoltate estompeaza fondul de ten şi în zona gâtului; aplică un anticearcăn în culoarea şi textura potrivita ţie, iar la final fixează cu o pudră.
  4. Pentru a contura sau pentru a corecta forma feţei, poţi aplica un fard bronzant în zonele unde este necesar. Foloseşte un blush în nuanţe de roz sau piersică pentru a căpăta un aspect fresh.
  5. Defineşte sprâncenele folosind un creion pentru sprâncene sau un fard în culoarea potrivită nuanţei tale.
  6. Pentru machiajul ochilor este bine să eviţi fardurile şi texturile cremoase, dacă vrei să ai un machiaj rezistent. Alege farduri compacte în texturi mate. Poţi contura baza genelor cu ajutorul unui creion dermatograf a unui eyeliner.
  7. Mascara pentru machiajul miresei va fi întotdeauna waterproof
  8. Poţi opta pentru gene false în cazul în care este necesar. Au un efect spectaculos.
  9. Buzele în tonuri de roz, piersică, trandafiriu sau prună sunt o alegere potrivită pentru o mireasă. Păstrează rujul în poşetă pentru a-ţi reîmprospăta machiajul buzelor ori de câte ori este nevoie.
  10. Este foarte important să creionezi mai întai buzele pentru un efect de durată.

Citește și:

„Nu uita că nu trebuie să ai un machiaj încărcat pentru a arăta minunat în cea mai fericită zi a ta!”Zsuzsa Hidi, Make-up Artist Melkior

Parteneri