marți, octombrie 26, 2021

Mădălin Ionescu, în doliu! „Iubiti-vă părinții! Mult! În fiecare clipă. Energia familiei e vindecătoare și unică!”.

Cunoscutul om de televiziune Mădălin Ionescu trece prin momente sfâșietoare, după ce

tatăl său, Marin Ionescu a murit.

Tatăl cunoscutului prezentator a fost unul dintre coordonatorii de construcție a tuturor hidrocentralelor din Moldova și până în inima Ardealului. „Era unul dintre cei mai buni lucrători în hidroconstrucții din România și era foarte bine văzut”, mărturisea Ionescu într-un interviu pentru evz.ro.

Mădălin Ionescu, în doliu!

Cunoscutul prezentator a postat un mesaj emoționant în amintirea tatălui său în care a povestit ce s-a întâmplat.

„Tatăl meu s-a stins seara trecută… in prezenta mea și a mamei mele… Așa a fost sa fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El

… s-a numit Marin și s-a dus dincolo in preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult ! Nu am trăit niciodată un moment mai sfasietor ! Nu o sa pot uita vreodată contorsionarea aceea specifica momentului in care sufletul se desprinde de trup …și nici liniștea de după. Tata s-a stins la cinci minute după ce, vazandu-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu sa-i curme suferința sau sa-l întărească decisiv .

A fost cel mai bun tata, realmente ! Ne-a iubit pe toți fratii cu o dragoste desăvârșita.

Pot sa spun despre el ca nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit,

conștient. Și acest fapt … îl cunosc toți cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanista puternica și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o pana la final, chiar și in fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat in ultimii ani.

Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești . Unul dintre eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a laudat niciodată cu meritele lui . Și-a făcut cu ardoare datoria fata de țara, fără sa ceara aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ in urma lui si cred ca acest fapt e un privilegiu al destinului”,

a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

„Iubiti-vă părinții! Mult! În fiecare clipă. Energia familiei e vindecătoare și unică!”

Mădălin Ionescu a ținut să lase un mesaj de suflet pentru toți urm,ăritorii săi, îndemnându-i să-și iubească părinții și copiii, „în fiecare clipă”.
„Înaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât sa va rog : iubiti-vă părinții! Mult! În fiecare clipă. Nu pregetați să faceți gesturi frumoase pentru ei. Când se duc… golul lăsat e uriaș.
Regretele de asemenea … Părinți, iubiți-vă copiii! Energia familiei e vindecătoare și

unică! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, este mesajul emoționant al lui Mădălin Ionescu.

Ultimele stiri