vineri, iunie 2, 2023

Mădălin Ionescu, în doliu! „Iubiti-vă părinții! Mult! În fiecare clipă. Energia familiei e vindecătoare și unică!”.

Cunoscutul om de televiziune Mădălin Ionescu trece prin momente sfâșietoare, după ce tatăl său, Marin Ionescu a murit.

Tatăl cunoscutului prezentator a fost unul dintre coordonatorii de construcție a tuturor hidrocentralelor din Moldova și până în inima Ardealului. „Era unul dintre cei mai buni lucrători în hidroconstrucții din România și era foarte bine văzut”, mărturisea Ionescu într-un interviu pentru evz.ro.

Te-ar mai interesa: Iată ce se întâmplă cu corpul tău dacă mănânci piz...

Mădălin Ionescu, în doliu!

Cunoscutul prezentator a postat un mesaj emoționant în amintirea tatălui său în care a povestit ce s-a întâmplat.

„Tatăl meu s-a stins seara trecută… in prezenta mea și a mamei mele… Așa a fost sa fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El … s-a numit Marin și s-a dus dincolo in preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult ! Nu am trăit niciodată un moment mai sfasietor ! Nu o sa pot uita vreodată contorsionarea aceea specifica momentului in care sufletul se desprinde de trup …și nici liniștea de după. Tata s-a stins la cinci minute după ce, vazandu-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu sa-i curme suferința sau sa-l întărească decisiv .

Te-ar mai interesa: Laptele este mai hidratant decât apa. Studiu surpr...

A fost cel mai bun tata, realmente ! Ne-a iubit pe toți fratii cu o dragoste desăvârșita.

Pot sa spun despre el ca nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt … îl cunosc toți cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanista puternica și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o pana la final, chiar și in fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat in ultimii ani.

Te-ar mai interesa: ”De ce mă înțeapă inima?” Stresul, atacul de panic...

Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești . Unul dintre eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a laudat niciodată cu meritele lui . Și-a făcut cu ardoare datoria fata de țara, fără sa ceara aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ in urma lui si cred ca acest fapt e un privilegiu al destinului”, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Pacientă cu dureri insuportabile, amenințată de me...

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

„Iubiti-vă părinții! Mult! În fiecare clipă. Energia familiei e vindecătoare și unică!”

Mădălin Ionescu a ținut să lase un mesaj de suflet pentru toți urm,ăritorii săi, îndemnându-i să-și iubească părinții și copiii, „în fiecare clipă”.
„Înaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât sa va rog : iubiti-vă părinții! Mult! În fiecare clipă. Nu pregetați să faceți gesturi frumoase pentru ei. Când se duc… golul lăsat e uriaș.
Regretele de asemenea … Părinți, iubiți-vă copiii! Energia familiei e vindecătoare și unică! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, este mesajul emoționant al lui Mădălin Ionescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private