Sari la conținut

Madonna, externată din spital după o infecţie bacteriană gravă

Cântăreaţa americană Madonna a fost externată din spital şi se află acasă, simţindu-se mai bine după o perioadă petrecută la terapie intensivă.

Vestea privind problema sa de sănătate fusese dată de managerul ei, Guy Oseary, care a precizat că vedeta a contractat „o infecţie bacteriană gravă”.

În vârstă de 64 de ani, Madonna trebuia să înceapă un turneu mondial de şapte luni în următoarele săptămâni, dar a fost nevoită să îl amâne, informează BBC.com, potrivit Agerpres.

Ea a fost transportată la casa ei din New York cu o ambulanţă privată, a declarat o sursă pentru CNN, care a adăugat că artista „este în regulă”. Nu se ştie ce a cauzat iniţial infecţia Madonnei, însă medicii au declarat că aceasta a devenit extrem de gravă şi a necesitat tratament la terapie intensivă.

Madonna, care este foarte discretă în ceea ce priveşte problemele de sănătate, se afla în ultimele etape ale repetiţiilor înainte de amplul său turneu mondial.

Turneul „Celebration” urma să înceapă în Canada peste două săptămâni, înainte de a vizita 45 de oraşe din întreaga lume. Acesta urma să fie cel de-al 12-lea turneu al Madonnei, marcând 40 de ani de activitate în industria muzicală

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel