marți, august 11, 2020

Mai putem merge în Grecia? Din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19, nu mai puțin de 20 de țări din Europa interzic accesul românilor sau impun restricții la intrarea pe teritoriul lor, potrivit stirileprotv.ro

Printre acestea se numără: Austria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Islanda, Letonia, Lituania, Malta, Muntenegru, Norvegia, Marea Britanie, Olanda, Republica Moldova, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Mai putem merge în Grecia?

Citește și:

Toți cetățenii străini care intră în Grecia pe cale rutieră în scop turistic sunt obligati să prezinte un test molecular negativ pentru infecția cu COVID-19, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Greciei.

Certificatele trebuie să fie emise în limba engleză și să conțină numele și prenumele persoanei testate, precum și seria și numărul cărții de identitate sau ale pașaportului persoanei respective.

Citește și:

De asemenea, cetățenii români care merg în Grecia au obligația de completare a formularului electronic PLF (Passenger Locator Form) cu 24 de ore anterior momentului intrării pe teritoriul Greciei.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că a publicat lista centrelor de testare pentru infecţia cu SARS-CoV-2, pentru a veni în sprijinul celor care doresc să călătorească în Grecia. Lista este disponibilă AICI

Parteneri