Sari la conținut

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș: „Suntem pe val… pe valul 4”. „Ce e mai advers decât moartea prin sufocare?”

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Capitală, într-o amplă postare pe rețelele de socializare, a descris situația cu care a început să se confrunte unitatea spitalicească. Secțiile de ATI încep iar să fie luate cu asalt, de data aceasta de tineri care au refuzat vaccinul și care au picat victime ale tulpinei Delta.

„Suntem pe val… pe valul 4”, povestește dr. Simin Florescu că i-a spus medicul șef de gardă .

Doctoriţa are și un mesaj pentru cei care refuză să se vaccineze din cauza „efectelor adverse”: „Ce e mai advers decât moartea prin sufocare de COVID?”

Manager Spital V. Babeş: „Iar se umple spitalul. Cu pacienți mai ales tineri, cu forme critice de COVID şi nevaccinaţi”

” „Suntem pe val”, îmi spune medicul sef de garda, Elena N….” pe valul 4″, adaugă ea, râzând nervos……

Pe bune, iar se umple spitalul. Cu cine? Cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbiditati, dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID; ce au aceștia în comun? Virusul mutant Delta, forma critica de boala și faptul ca NU SUNT VACCINATI.

Pai de ce nu sunt vaccinați? Vaccin e peste tot, de toate felurile, e gratis și la pachet cu prezenta unei echipe medicale.

Și atunci de ce nu sunt vaccinați??

Pentru ca „nu cred în vaccin”. Zău? Vaccinul este un produs medical palpabil, însoțit de dovezi stiintifice, nu este obiect de crez mistic!!!! Hello!! În paracetamol credeți????

Și atunci de ce nu sunt vaccinați???

Pentru ca le e frica de „efecte adverse”. Zău? Mai advers decât moartea prin sufocare din COVID??

ȘI atunci de ce nu sunt vaccinați????

Dr. Simin-Aysel Florescu: „Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viaţă?”

Pentru ca nu cred în doctori. Hello, doctorii sunt specializați în medicina, nu în religie!! Nu trebuie sa „credeti”, ci sa ascultați argumentele lor medicale și sa luați o hotărâre cu creierul ala bun, nu cu ala din paleolitic.

Și atunci de ce nu sunt vaccinați?????

Vor sa moara sau sa fie legați de un tub de oxigen pe viata? Vor sa tremure de frica pentru viata familiilor și prietenilor lor? Nu cred.

Și atunci de ce nu va vaccinati???????

Hai, pana nu va ia ca din oala.

Vaccinati-va, dati-va și dati-le celor din jur șansa la viata și sănătate.

Dacă tot nu vreți, sa nu ziceți ca nu ati știut la ce va expuneți.

Noi v-am spus…..”, este mesajul transmis de dr. Simin-Aysel Florescu, pe pagina de Facebook.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel