Sari la conținut

Maria Coman are Covid, deși e vaccinată: „Nu știu dacă am tulpina Delta/Cred în continuare în vaccin”. Ce se întâmplă în acest moment cu jurnaliștii de la Antena 3

Maria Coman are Covid, deși e vaccinată: „Nu știu dacă am tulpina Delta/Cred în continuare în vaccin”. Ce se întâmplă în acest moment cu jurnaliștii de la Antena 3

Cunoscuta juranlistă a Antenei 3, Maria Coman, a anunțat marți seară că s-a infectat cu SARS-CoV-2, în ciuda faptului că este vaccinată încă din luna februarie. Aceasta a povestit că singurul simptom care a făcut-o să se gândească că ar putea avea Covid a fost pierderea mirosului.

Maria Coman are Covid, deși e vaccinată: Cred în continuare în vaccin/ Nu ajungem la spital dacă facem boala și cred că asta este cel mai important”

„În afară de faptul că nu am miros mă simt foarte ok și sper să rămân așa. Mi-a curs nasul un pic săptămâna trecută, dar am zis că era de la aerul condiționat pentru că mi se întâmplă în fiecare vară și asta e.

Duminică seara mi-am dat seama că nu mai am miros deloc și mi-am dat seama de exemplu că nici crema cu care mă dau nu mai miroase. Și am zis să îmi fac un test înainte să merg la serviciu. Știu că ne putem pierde mirosul de la multe lucruri, dar în perioada asta e bine să ne gândim că ar fi COVID.

Eram aproape convinsă de faptul că am virusul. Nu am luat virusul din vacanță pentru că am fost într-o zonă izolată și m-am întors acum două săptămâni. Aici în București nu mai cunosc pe nimeni în acest moment care să mai aibă Covid. Nu am mai avut niciun simptom în afară de pierderea mirosului.

Testul meu nu are secvențiere, deci nu știu dacă am tulpina Delta. Nimeni din familia mea nu a luat virusul. Nu mi-am verificat anticorpii după vaccinare. Cred în continuare în vaccin și în faptul că fac o formă ușoară de boală fiind vaccinată. Nu ajungem la spital dacă facem boala și cred că asta este cel mai important” a declarat Maria Coman.

Ce se întâmplă în acest moment cu jurnaliștii de la Antena 3

Realizatorul Mihai Gâdea a anunțat că deși este exclus ca Maria Coman să se fi infectat „la lucru”. Cu toate acestea, mai multe persoane care au intrat în contact cu aceasta s-au testat, iar rezultatele sunt mai mult decât concludente. „Vestea bună e că nu avem nicio persoană infectată! Zero!”, a subliniat Mihai Gâdea.

„S-a întâmplat să avem o veste foarte proastă zilele acestea. Colega noastră, jurnalistă extrem de respectată și iubită în România, Maria Coman, deși este vaccinată, s-a infectat cu COVID. Când ești vaccinat, te poți infecta. În momentul în care ai un coleg, un om cu care lucrezi, ce faci în momentul respectiv?

Am făcut o listă cu toate persoanele cu care s-a întâlnit Maria, am făcut tot ce înseamnă din punct de vedere legal. În această instituție lucrează foarte mulți oameni, cei pe care îi vedeți sunt în față, dar cei pe care nu îi vedeți sunt foarte mulți! I-am testat pe toți!

Unii dintre colegi au spus că nu au intrat în contact cu Maria Coman. Dar ai fi putut intra în contact cu altceva care a intrat în contact cu Maria. Am făcut exact ceea ce trebuie într-o astfel de situație. Testări.

Vestea bună e că nu avem nicio persoană infectată! Zero! Ceea ce înseamnă că Maria nu s-a infectat de la lucru. Niciunul dintre noi nu este pozitiv, rezultatele au venit marți seară”, a spus Mihai Gâdea la „Sinteza Zilei”.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: