Sari la conținut

Manual sexual pentru evreii ultraortodocşi în care se vobeşte despre poziţii sexuale, masturbare şi sex oral

Un terapeut specializat în probleme sexuale a realizat primul manual de sexualitate destinat special evreilor ultraortodocşi, manual care include şi un set de diagrame în care sunt explicate poziţiile sexuale.

Dr. David Ribner a semnat manualul ‘The Newlywed’s Guide to Physical Intimacy’ (Ghidul tinerilor căsătoriţi în intimitatea fizică), manual ce tratează subiecte mai puţin confortabile pentru evreii ultraortodocşi, cum ar fi masturbarea sau sexul oral.

Cartea care are 92 de pagini nu conţine nicio imagine, dar se vinde alături de un plic sigilat care conţine câteva diagrame sexuale. David Ribner a precizat că deşi sexul este un lucru pozitiv în religia mozaică, el a devenit pentru unii un subiect atât de tabu încât era nevoie de apariţia acestui manual.

 ,,Genul de informaţii care se regăsesc în acest manual erau transmise pe cale orală de la părinte la copil, dar impresia noastră este că această tradiţie s-a pierdut. Drept rezultat, multe cupluri se trezesc că trebuie să parcurgă nişte etape esenţiale din viaţa lor fără nici cea mai mică informaţie care să-i ghideze. Noi ne-am propus să îndepărtăm acest vid de informaţii’, a explicat terapeutul britanic.

Citeste si:

 În plicul sigilat ataşat pe spatele cărţii se află nu mai mult de trei diagrame ale unor poziţii sexuale de bază. Personajele care reproduc aceste poziţii nu au feţe şi sunt desenate schiţat.

,,Am vrut să le arătăm celor care nu ştiu unde să-şi pună organele sexuale dar şi unde să-şi ţină mâinile şi picioarele’, a mai adăugat David Ribner, care este rabin ortodox la New York şi a început să-i consilieze pe tinerii credincioşi evrei într-ale sexualităţii.

,,Dacă nu ai citit nicio carte, nu ai văzut nicio revistă sau niciun film, de unde să ştii ce să faci?’, a mai observat el.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.