miercuri, decembrie 8, 2021

Marinela Chelaru, situație disperată: „Dacă cineva îmi garantează că voi fi bine după vaccin, acum îl fac”. Actrița trebuie să plătească 600 de lei lunar pe medicamente.

Îndrăgita actriță care a devenit cunoscută odată cu aparițiile sale în grupul Vouă a povestit calvarul prin care trece în această perioadă. După o intervenție chirurgicală la inimă, starea de sănătate a Marinelei Chelaru a devenit din ce în ce mai fragilă.

Te-ar mai interesa: Măsurile de relaxare ce vor intra în vigoare pe pe...

Marinela Chelaru, situație disperată: „Dacă cineva îmi garantează că voi fi bine după vaccin, acum îl fac”

Marinela Chelaru a mărturisit că, din păcate, dacă nu ar fi existat soțul ei, cel mai probabil ar fi murit, având în vedere că în fiecare lună încasează o sumă extrem de mică de la stat.

„Mi-e frică să ies din casă, nu sunt vaccinată, pentru că am probleme cu inima. Dacă cineva îmi garantează că voi fi bine, după vaccin, acum îl fac. Dar, eu am operație pe motoraș, la inimă. Nici acum, la trei ani de la intervenția chirurgicală, nu mai sunt cum eram la început.

Credeam că voi reveni, dar cu inima nu e de glumit. Nu mai am putere, mă feresc să-mi forțez inima, mi-a limitat niște lucruri, am tot sperat. Ea, sărăcuța, e în parametri, dar se lasă mai greu. N-am voie să fac sport, doar plimbări.

Te-ar mai interesa: Primul centru din România care angajează, în mod d...

Am fost un om activ, cu ‘Vouă’ și cu teatrul, am umblat în toată țara, așa că acum mi-e greu. Nu pot urca treptele, la bloc. Dar și de lift mi-e teamă, căci am rămas de câteva ori blocată între etaje și a trebuit să ies singură”, a dezvăluit actrița, potrivit impact.ro.

Acum trei ani, Marinela Chelaru a fost la un pas de moarte. A suferit un infarct, iar doctorii au reușit să-i salveze viața în ultima clipă, ea întorcându-se deja pe scenă, alături de membrii grupului umoristic.

Te-ar mai interesa: Supa de oase încetinește îmbătrânirea și deteriora...

Marinela Chelaru a fost convinsă cu greu de doctorița ei să fie operată la inimă, având un diagnostic alarmant, care îi punea viața în pericol.

„A venit doctorița acasă, să mă convingă. A vorbit și cu soțul meu, căruia i-a spus că dacă refuz operația la inimă mă găsește moartă, în pat, lângă el. La inimă sunt trei vene care pompează sânge și care țin inima în mișcare, iar una dintre ele se necrozase, dacă pocnea muream. Dar, am trecut cu bine peste operație’, a mai declarat Marinela Chelaru.

Te-ar mai interesa: Au fost publicate rezultatele primelor studii priv...

Pensie de 1.400 de lei, din care 600 de lei dă pe medicamente

Marinela Chelaru a recunoscut deschis că pensia pe care o primește nu o ajută să trăiască decent și că se bazează pe ajutorul soțului său. Deși a terminat o facultate și întreaga viață a dedicat-o scenei și teatrului, actrița a ajuns să trăiască cu o pensie „amărâtă” de doar 1.400 de lei.

„Am o pensie amărâtă, de 1.400 de lei, am și facultate și o viață de muncă. Iar din această sumă cam 600 de lei mă costă medicamentele. Dacă n-ar fi fost soțul meu ar fi fost jale. Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!”, a mai mărturisit actrița Marinela Chelaru pentru

Te-ar mai interesa: Rețeta specialiștilor de la Harvard pentru preveni...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri