sâmbătă, septembrie 26, 2020

Terapia elaborată, una dintre cele mai complexe, efectele sale vizând în egala măsură planul fizic, mental și energetic: stimularea circulației sangvine, relaxarea musculaturii, ameliorarea oboselii fizice și psihice, echilibrarea și armonizarea organismului.

Masajul ayurvedic, crezi sau nu, este mai mult decât o terapie de relaxare. Masajul ayurvedic este o formă de tratament. „Cu ajutorul masajului ayurvedic se pot trata artritele, reumatismele, neuroastenia, probleme legate de tensiunea arterială (tahicardie sau bradicardie), sciatică, paralizii temporare, insomnie. În toate aceste afecțiuni, terapeutul va prescrie și ceaiuri, rețete de plante, schimbarea unor obiceiuri de viață, exerciții fizice”, explică terapeutul Dan Bujor.

Citește și:

Care sunt afecțiunile pe care le poți trata cu ajutorul masajului ayurvedic?

Tensiuni și infecții ale gingiilor sau ale dinților

Hiperaciditate (durerea globului ocular)

Gastrite (durerea orbitelor oculare)

Inflamații ale stomacului

Ulcer

Deranjamente intestinale

Probleme ale trompelor uterine

Probleme renale

Afecțiuni ale tractului urinar

Nevralgii

Cataractă

Probleme de coloana vertebrală

Care sunt beneficiile masajului ayurvedic:

Citește și:

Înlătură oboseala cronică prin ședințe repetate

Reglează funcțiile metabolice

Ușurează scăderea în greutate

Fortifică sistemul imunitar

Îmbunătățește aspectul pielii

Înlătură diferite dureri

Tratează o mulțitudine de afecțiuni

Cine are indicație să urmeze o serie de ședințe de masaj ayurvedic?

Uleiul esențial este de un real succes în terapiile de masaj.

„Masajul ayurvedic este recomandat oricui însă, cu certitudine, există persoane care au indicație urgentă să înceapă această terapie. Vorbim aici despre persoanele care se simt obosite, persoanele lipsite de energie. De asemenea, cele care se confruntă cu insomnie, cele care se confruntă cu o circulație periferică proastă, cele care nu au poftă de mâncare sau se confruntă cu dureri fecvente și sâcâitoare”, conchide specialistul Dan Bujor.

Citește și:

Masajul ayurvedic este practicat de mii de ani și nu întâmplător este considerat drept una dintre cele mai complexe terapii, efectele sale vizând în egala măsură planul fizic, mental și energetic: stimularea circulației sangvine, relaxarea musculaturii, ameliorarea oboselii fizice și psihice, echilibrarea și armonizarea organismului.

Parteneri