marți, iunie 6, 2023

Purtarea măștii, obligatorie, din nou, în Israel. E vorba de spațiile închise, dar și de spațiile deschise aglomerate. Decizia venit la doar 10 zile de la scoaterea obligativității purtării măștii, din cauza numărului tot mai mare de cazuri de Covid. 

Şeful grupului de lucru pentru gestionarea pandemie din Israel, Nachman Ash, a declarat pentru radioul public că cerinţa a venit după patru zile cu peste 100 de cazuri noi pe zi, dublate de recordul de 227 de cazuri confirmate joi, relatează Al Jazeera.

Te-ar mai interesa: Slăbește cu dieta Uglov 5 kilograme în 10 zile! Di...

„Vedem o dublare la fiecare câteva zile. Un alt lucru îngrijorător este că infecţiile se răspândesc. Avem mai multe oraşe în care numărul creşte şi comunităţi în care cazurile cresc”, a spus Ash.

Tulpina Delta, posibila cauză a infectărilor

Potrivit acestuia, creşterea cazurilor se datorează probabil variantei extrem de contagioase Delta detectată pentru prima dată în India.

Ash a mai spus că, în ciuda numărului crescut de cazuri pozitive, nu a văzut încă o creştere a spitalizărilor sau a deceselor.

„Sperăm că vaccinurile ne vor proteja de o creştere a spitalizării şi de cazuri dificile”, a declarat acesta. Israelul a vaccinat aproximativ 55% din populaţia sa de 9,3 milioane cu ambele doze.

Te-ar mai interesa: Fructul minune care te vindecă de cancer: Are efec...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private