Sari la conținut

Măsuri urgente în vederea opririi pandemiei. Anunțul a venit de la fostul premier. Se pregătesc pentru ce e mai rău

Certificatul verde la locul de muncă va fi unul dintre subiectele de discuție săptămâna aceasta în coaliție de guvernare.

Măsuri urgente în vederea opririi pandemiei. Anunțul a venit de la fostul premier. Se pregătesc pentru ce e mai rău

Preşedintele PNL Florin Cîţu anunța că va solicita în ședința coaliției prezentarea unei analize a măsurilor luate pentru a opri evoluția pandemiei, precum și impactul acestora.

Cât privește certificatul verde la locul de muncă, Florin Cîţu a amintit că singurul proiect depus la Parlament aparține PNL și că nimeni nu își asumă o altă variantă. El a menționat însă că este deschis către altă propunere, dacă ea există, cu precizarea că nu va accepta o variantă care să închidă economia, potrivit RRA.

Ciolacu: Certificatul COVID nu trebuie să fie singurul instrument de combatere a pandemiei

În schimb, liderul PSD Marcel Ciolacu spunea că certificatul COVID nu trebuie să fie singurul instrument de combatere a pandemiei și că oricum este cam târziu ca Parlamentul să adopte acum un astfel de document. În opinia sa, există și alte soluții, ca de exemplu medicamentele antivirale.

Citeste si:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.