luni, martie 27, 2023

Sezonul rece ne redeschide pofta de ceaiuri! Dacă vă întrebați ce să mai alegeți când vine vorba de această băutură minunată, e bine să includeți în selecție și ceaiul de Matcha.

Specialiștii îl recomandă chiar zilnic, datorită efectelor benefice numeroase. Iată câteva motive pentru care este bine să beți ceai de Matcha zilnic.

Este un ceai verde și știm deja că orice ceai verde este plin de antioxidanți, scutul organismului împotriva radicalilor liberi.

Te-ar mai interesa: Fructul care te ajută să slăbești. Expert: Dacă mâ...

Pudra de Matcha este una dintre cele mai nutritive din lume. Când bei ceai de Matcha te relaxezi, fără a-ți pierde concentrarea.

Îți cresc energia și rezistența. Ceaiul de Matcha conține catehine, cei mai puternici și imbatabili antioxidanți.

Citește și: Leacul miraculos al călugărilor budiști. Conține de 17 de ori mai multi antioxidanţi decât afinele

Ceaiul de Matcha detoxifiază organismul, întărește sistemul imunitar, ajută considerabil procesul de slăbire, normalizează valorile colesterolului, îmbunătățește memoria și concentrarea, sănătatea inimii și conferă pielii o strălucire aparte.

Te-ar mai interesa: Cum ne afectează stresul sănătatea mintală. Medic:...

Folosit în trecut de către călugării budişti în cadrul ritualului de meditaţie, ceaiul Matcha conţine de şase ori mai mulţi antioxidanţi decât fructele goji, de şapte ori mai mulţi decât ciocolata neagră şi de 17 de ori mai multi antioxidanţi decât afinele.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private