luni, septembrie 26, 2022

Medic ATI, avertisment dur: „N-o să vă țină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră. Pe politicieni nu-i interesează dacă trăiți sau muriți”.

Amin Zahra este și unul dintre cei mai vocali și vizibili în spațiul virtual și nu numai. În ultimii doi ani, medicul de Terapie Intensivă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, a devenit cunoscut publicului larg în urma postărilor sale de pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Vrei să te asculte Dumnezeu? Pr. Sofian Boghiu: Ți...

În cea din urmă postare a sa, medicul Amin Zahra a povestit cazul sfâșietor al unei tinere paciente cu o formă gravă de Covid care l-a imporat să mai meargă pentru ultima dată acasă ca să-și strângă copilul la piept.

Medic ATI, avertisment dur: „N-o să vă țină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră”

„Ieri o doamna tânăra cu un flux mare de oxigen aflată în terapie intensivă de mai multe zile m-a rugat dacă poate să meargă acasă, măcar puțin ca să își strângă copilul în brațe.

Ar trebui să știți și asta când veți ajunge în terapie intensivă, n-o să vă țină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră!

Cred că cu toții ați auzit măcar odată vorba aia: “Se putea și mai rău!”

Te-ar mai interesa: Declarații șocante! Dr. Streinu-Cercel rupe tăcere...

Mare adevăr! Zilnic, avem record, după record!

Mor sute de pacienți în fiecare zi, au murit mii și din păcate, pacienții aflați in terapie intensiva sunt din ce în ce mai tineri.

Cu siguranță în acest timp ați auzit și de vorba: “Așa și, nu sunt eu, nu e cineva drag mie!”

Ei bine, toți cei care gândiți așa sunteți niște egoiști și dați dovadă de multă ignoranță!

„Pe ce vă bazați de aveți încredere asta că veți trece ușor prin boală și nu o să ajungeți în spital așteptând un loc?”

Singurul lucru pe care-l faceți, este să căutați vinovați pentru rahatul în care ne aflăm!

Te-ar mai interesa: Cel mai puternic somnifer natural. Efect imediat...

Dați vina pe politicieni că nu-și fac treaba, dar vreți să știți ceva?! Nu mai pot ei de grija voastră… Mai pe românește li se rupe! Și puteți să fiți siguri că pentru ei se vor găsi paturi și tratamente și cel mai probabil nu în România!

Și atunci întrebarea mea ar fi: Pe ce vă bazați de aveți încredere asta că veți trece ușor prin boală și nu o să ajungeți în spital așteptând un loc?

Te-ar mai interesa: Cifra de destin a Reginei Elisabeta. „Doi” și „nou...

La UPU, nu o să-i găsiți acolo pe cei a căror sfaturi le ascultați! Pe ei nu-i interesează de binele vostru, dacă trăiți sau muriți. Aceiași vorbă o au și ei…Ca cea a politicienilor, cea pe românește…Mai sus menționată! Și-au dorit să iasă in evidentă și au reușit, dovada, sutele de pacienți din unitățile de primiți urgențe!

Sunt întrebat adeseori de aparținătorii dacă se mai poate face ceva?! Sunt dispuși să cumpere orice este nevoie pentru un pacient drag lor, aflat în terapie intensivă cu afectare pulmonară totală!

Te-ar mai interesa: Vestea pe care credincioșii trebuie să o afle! Mân...

După, de multe ori nu se mai poate face nimic!

Soluția există! Nu vă costă nimic, este gratuită!”, este avertismentul medicului ATI.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private