vineri, august 19, 2022

Medic ATI, declarație șocantă despre pacienții anti-vacciniști: „Suntem nevoiți să îi sedăm și aplicăm metode invazive pentru a menține oxigenarea la un nivel care să nu afecteze funcționarea organelor interne!”

Tot mai mulți medici descriu secțiile de Terapie Intensivă pentru pacienții Covid ca fiind „iadul”. Din păcate, în cele mai multe cazuri, pacienții sunt aduși pe ultima sută de metri la spital, obligați de rude și cei apropiați.

Te-ar mai interesa: Țara în care tinerii sunt îndemnați să bea mai mul...

Dr. Elena Copaciu, specialitatea anestezie și terapie intensivă, Medic Șef Clinica Anestezie Terapie Intensivă la Spitalul Universitar de Urgență București, crede că adevărata provocare în acest momento reprezintă pacienții care neagă orice informație legată de virusul SARS-CoV-2, refuzând vaccinarea și internarea.

Într-un „jurnal de front pandemic”, pe pagina de Facebook RO Vaccinare, medicul Elena Copaciu trece în revistă pacienții care au ajuns în ultima perioadă în secția de terapie intensivă de la Spitalul Universitar de Urgență București.

„Jurnal de „front” pandemic!

Te-ar mai interesa: Ce să mănânci la cină ca să arzi calorii în timp c...

  • 68 de ani, singură, nevaccinată, cu simptome Covid de o săptămână, adusă de la sute de km distanță pentru internare de doi preoți din parohia sa! Direct la critici!
  • 42 de ani, bărbat, nevaccinat, miocardită virală Covid-19. Stare critică.
  • Pacient în jur de 70 de ani, adus cu forța de familie la camera de gardă, simptomatic de multe zile, saturație în oxigen a sângelui- 60%!!… admis direct în terapie intensivă!
  • 4 pacienți de diverse vârste internați simultan cu fenomene de miocardită virală asociată pneumoniei Covid-19 cu mutația delta.
  • Teolog, peste 50 de ani, cu comorbidități, nevaccinat, externat după cam 5 săptămâni, 4 în terapie intensivă. Colegii săi de salon au fost mai puțin norocoși!
  • Tineri cu sau fără comorbidități, nu cred în virus și nici în vaccin, chiar cu măști de CPAP sunt foarte conectați la mediul lor profesional și rămân așa până suntem nevoiți să îi sedăm și aplicăm metode invazive pentru a menține oxigenarea la un nivel care să nu afecteze funcționarea organelor interne!”, sunt cazurile menţionate de medicul Elena Copaciu în postarea de pe Facebook.

„Nu așa se face medicina acestui secol în Europa!

Din 17 august, secția ATI este plină cu pacienți cu COVID infectați cu varianta Delta, dublând, în acest moment, capacitatea de admisie, iar în curând se gândesc la triplare, a subliniat Copaciu.

„Din 17 august reanimarea noastră e plină cu critici Covid, mutația delta. Am dublat capacitatea de admisie. Nu vreți să știți cu ce eforturi!

Ne pregătim poate de triplare!

Dar nu așa se face medicina acestui secol în Europa!

Te-ar mai interesa: Doamnelor, aceste exerciții să NU vă lipsească din...

E vremea să înțelegem exigențe de sănătate publică și să decidem noi ca societate, ce dorim de fapt? Care ne sunt prioritățile!

Cred că noi ca popor nu am înțeles ce importantă e sănătatea! Când ești sănătos poți să îți urmezi toate visurile! Fără sănătate e mult, mult mai greu!”, a atenționat medicul Elena Copaciu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private