Sari la conținut

Medic celebru, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt foarte fericit de alegerea făcută”

Medicul estetician Auday Al-Ahmad a hotărât să spună adevărul cu privire la presupusa sa legătură cu Bianca Drăgușanu, în special în contextul răcirii relației dintre vedetă și Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut o relație de dragoste tumultoasă vreme de trei ani, însă, după numeroase împăcări și despărțiri, cei doi s-au hotărât să-și spună adio definitiv, ori cel puțin așa spun cei doi în prezent. Polemica legată de viața amoroasă a cuplului a izbucnit atunci când Bianca Drăgușanu a mai suferit o intervenție chirurgicală la nivel facial efectuată de medicul estetician Auday Al-Ahmad.

Intervenția chirurgicală s-ar fi întins pe parcursul a circa 7 ore, perioadă în care Gabi Bădălău nu i-a fost alături. Și cum Bianca Drăgușanu este imaginea clinicii, publicând pe internet numeroase filmulețe și poze din cabinetul esteticianului, a apărut zvonul că aceasta ar avea o relație cu Auday Al-Ahmad, medicul care a operat-o, acesta fiindu-i alături emoțional în toată această perioadă.

În urma controverselor din ultima vreme, medicul a ales să lămurească cum stau de fapt lucrurile între el și Bianca Drăgușanu. Acesta a povestit că între el și Bianca există o colaborare strict profesională, precizând că ea este imaginea clinicii și totodată cea mai bună reclamă în domeniul intervențiilor estetice, scrie România TV.

„Între mine și Bianca este o relație strict profesională. Este imaginea clinicii mele și sunt foarte fericit de alegerea făcută, ea fiind cea mai bună reclamă în domeniul de intervenții estetice”, a mărturisit medicul estetician Auday Al-Ahmad pentru spectacola.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Flawless Clinic (@flawlessclinic_1)

De altfel, medicul a dezmințit orice fel de implicare în vreun triunghi amoros, concentrându-se exclusiv pe profesia lui de succes.

Sunt fericit pentru viața ei personală și alegerile făcute de ea

De cealaltă parte, Gabi Bădălău a confirmat cu tărie separarea sa de Bianca Drăgușanu, felicitând-o inclusiv pentru alegerile pe care le-a făcut în viața personală, întrucât a aflat din presă despre relația cu esteticianul.

„Doamna Drăgușanu am aflat că e implicată într-o altă relație, că are un alt partener. Eu nu mai am ce să discut. Înțelegeți voi mai bine lucrurile din acțiunile, declarațiile și lucrurile pe care le face doamna Drăgușanu.

Categoric eu și Bianca ne-am despărțit. Nu am nici o relație cu un instructor de fitness. Rămâne o femeie însărcinată din priviri sau cum?! Nu există așa ceva.

Am avut o relație de trei ani cu bune și rele și, momentan, am nevoie de o perioadă de liniște ca să-mi văd de viața mea, de proiectele mele, de copiii mei.

Nu sufăr, nu am de ce, atâta timp cât mă trezesc dimineața, sunt sănătos, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Într-adevăr, orice despărțire e grea, dar viața merge înainte.

Nu pot să spun decât că mă bucur pentru binele doamnei Drăgușanu. Sunt fericit pentru viața ei personală și alegerile făcute de ea”, a spus Gabi Bădălău într-un interviu recent la Xtra Night Show.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: