miercuri, decembrie 1, 2021

Medic cunoscut, semnal de alarmă. „Un pic de responsabilitate! Dacă se continuă așa, nu mai terminăm cu această pandemie în veci!”

Un bine cunoscut medic nutriționist și diabetolog face apel la populație

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știe persoanele vaccinate cu Pfizer ...

în legătură cu o problemă care ne privește pe toți. Doctorul Simona Carniciu îi sfătuiește pe toți cei care locuiesc cu persoane suspecte de coronavirus să nu mai iasă din casă pentru că există pericolul răspândirii bolii.

 

 

Simona Carniciu le cere celor care locuiesc cu persoane suspecte de COVID sau pozitive să nu mai iasă din casă. Și, în special să nu meargă la cabinetul medical pentru reţete. Medicul avertizează că dacă se va merge pe aceeași linie, șansele să învingem pandemia de coronavirus sunt minime.

„Vă rog un pic de responsabilitate!
Persoanele care locuiesc cu persoane

Te-ar mai interesa: Ministrul Sănătății, despre măsurile impuse de Săr...

suspecte de infecție cu SARS-COV-2 și nu au încă rezultatul testului sau, dimpotrivă, au testul POZITIV, sunt rugate insistent să NU mai însă din casă, mai ales să vină la cabinetele medicale!

Au fost multe cazuri în care, membrii ai familiei cu care locuiesc s-au prezentat la cabinete pentru rețetă! Este clar că au mai fost și prin alte locații (magazine, farmacii, etc). Evident că le-am mustrat, dar reacția a spus totul… nu comentez!
Dacă se continuă așa, nu mai terminăm cu această pandemie în veci!”, este mesajul transmis de dr. Simona Carniciu, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: E oficial! Prima secvențiere a variantei Omicron î...

Încă 10.269 de cazuri noi de coronavirus în România

Până astăzi, 18 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 383.743 de cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2. În ultimele 23 de ore s-au înregistrat 10.269 de cazuri noi.

Până astăzi, 18 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 383.743 de cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2. În ultimele 23 de ore s-au înregistrat 10.269 de cazuri noi.

Până miercuri, 9.429 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat. În intervalul 17.11.2020 (10:00) – 18.11.2020 (10:00) au fost raportate 168 de decese

Te-ar mai interesa: Ursula von der Leyen: „Este timpul să ne gândim la...

(102 bărbați și 66 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

 

Te-ar mai interesa: Tensiunea arterială oscilantă face ravagii în orga...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri