Sari la conținut

Medic: Greșeala comună pe care toate femeile o fac la consultul ginecologic

Programare la ginecolog
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Greseala pe care femeile o fac la un consult ginecologic

Greșeala de la ginecolog. Când vine vorba de vizita la cabinetul medicului ginecolog, multe femei își fac griji că se vor face de rușine sau vor face o greșeală în timpul examinării.

Discuțiile și subiectele despre sănătatea vaginală sunt deja un subiect sensibil în sine. Cu atât mai mult actul de a permite unei alte persoane să vă examineze părțile intime – mai ales dacă este prima dată când mergeți.

Deși există lucruri pe care oamenii le fac în pregătirea unei vizite la la ginecolog, există de fapt o greșeală pe care mulțe femei o fac în încercarea de a scăpa de emoții, relatează Mirror.

Medic: Greșeala comună pe care toate femeile o fac la consultul ginecologic

Potrivit unui specialist, emoțiile pe care femeile le simt înaintea controlului ginecologic pot duce adesea la un scenariu jenant care se întâmplă în „95%” din timp.

Medicul ginecolog Danielle, care postează pe TikTok sub numele de @iidanielle75ii, a explicat că multe femei obișnuiesc să meargă la toaletă înainte de a se prezenta la programare și că, din păcate, rămân și resturi de hârtie igienică.

Expertul și-a făcut timp să împărtășească acest „secret” pe TikTok, după ce un coleg utilizator al rețelei de socializare a pus întrebarea: „Mai are altcineva această problemă în care, după ce te ștergei, rămân uneori resturi de hârtie igienică?”

Medicul ginecolog a răspuns la acest comentariu printr-un videoclip, spunând: „Vrei să știi un secret? Aș spune că aproximativ 95% dintre femei, când au programare la ginecolog, merg la baie, probabil din cauza emoțiilor. Așa că, ghici ce se tămâne acolo jos când ești examinată?”

Specialistul a subliniat că această greșeală „nu deranjează medicul”, dar că fiind și ea femeie, la rândul său, înțelege că „tuturor le place să fie super curate, așa că ține cont de asta”.

Multe femei s-au adunat în secțiunea de comentarii pentru a observa că toate poartă șervețele umede cu ele tocmai din acest motiv.

O utilizatoare de TikTok a spus: „Alerta de spoiler. Medicul ginecolog nu-i pasă dacă există. puține firimituri de hârtie igienică”.

Un alta a scris: „De aceea trăiesc cu șervețele pentru copii. Le aduc în geantă pentru orice eventualitate. Mă bucur că nu sunt singura care devine puțin paranoic”.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: