Categories: Expertul zilei

Medic: Ozonoterapia creează celule noi și sănătoase, regenează organe și tesuturi, ameliorează durerea, are efect antiinflamator și distruge virusuri

Din cuprinsul articolului

Ozonoterapia reprezintă una dintre cele mai puternice terapii disponibile la ora actuală, în lume, cu peste 26 000 practicieni, în peste 45 țări din lume și mai mult de 10 milioane de pacienți tratați, potrivit doamnei dr. Elena Păcuraru, Medic Primar Medicină Internă.

Medicul internist precizează că, fiind o terapie complementară și/sau alternativă și fără reacții adverse, ozonoterapia se îmbină perfect cu tratamentele standard pe care le urmați.

”La nivel bazal, terapia cu oxigen-ozon crește gradul de oxigenare al întregului organism. Puțini știu că noi beneficiem azi, în atmosferă, de aproximativ doar jumătate din cantitatea de oxigen pe care o respirau strămoșii noștrii. Noi toți suferim de o deficiență în oxigen, având în vedere că organismul nostru trebuie să funcționeze cu mai puțin de jumătate din cantitatea de oxigen pentru care a fost proiectat,” atrage atenția dr. Păcuraru.

Purificare cu ozon

Potrivit medicului, ozonul, introdus în organism odată cu oxigenul, purifică mediul intern, distrugând virusuri, bacterii și alte microorganisme patogene.

”Pentru cei care nu cred în acest efect, vă invit să gândiți logic. Noi suntem 66% apă. Pe continentul nord-american și în Europa occidentală, apa este, în cele mai multe cazuri, purificată prin barbotarea de ozon. Apa îmbuteliată pe care o bem cu toții, trece frecvent prin aceeași metodă de purificare cu ozon. Și din moment ce noi suntem 2/3 apă, nu este logic că fluidele noastre interne să beneficieze de acțiunea purificatoare a ozonului, odată ce acesta a fost introdus în organism?

Ozonul, în sine, poate detoxifia organismul, construind celule noi și sănătoase, regenera organe și țesuturi, ameliorează durerea, are efect antiinflamator și distruge microorganismele patogene. În fapt, ozonoterapia este benefică în peste 250 afecțiuni și situații patologice,” conchide dr. Elena Păcuraru.

Recent Posts

Pensie de peste 6000 de lei după 35 de ani de muncă pentru acești pensionari

Unii pensionari cu 35 de ani de muncă vor primi o pensie recalculată în valoare…

26 de minute ago

Furia are un efect devastator asupra sănătății. Află ce boli riști chiar și după un acces scurt de furie

Furia nu îți strică doar starea de spirit, nu îți afectează doar relațiile sau te…

56 de minute ago

Marțea Albă: nu face acest lucru în a treia zi de Paște, că o să ai ghinion tot anul!

A treia zi de Paște sau Marțea Albă este extrem de importantă și are câteva…

o oră ago

Câte ouă poți mânca pe zi în siguranță și cum poți ajunge la intoxicație

Câte ouă poți mânca pe zi. Numărul de ouă pe care îi poți consuma în…

2 ore ago

Avertismentul cercetătorilor: Poți muri dacă adormi cu televizorul deschis

Știai că poți muri dacă adormi cu televizorul deschis? Legătura dintre deces și obiceiul de…

2 ore ago

Ce este jurământul lui Hipocrate. Semnificații actuale în practica medicală

Jurământul lui Hipocrate este un pilon al eticii medicale, o declarație solemnă a valorilor și…

2 ore ago

Citeste si: