Sari la conținut

Medic pneumolog român: „Începem să discutăm despre împărțirea populației în vaccinată și nevaccinată? Vaccinarea e opțională și așa trebuie să rămână! Punct!”

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
pandemia de coronavirus

Medic pneumolog român: „Începem să discutăm despre împărțirea populației în vaccinată și nevaccinată? Vaccinarea e opțională și așa trebuie să rămână! Punct!”.

Sorin Bivolaru, medic pneumolog la Spitalul Militar din Galaţi, este un susținător înfocat al vaccinării anti-covid. Cu toate acestea, acesta atrage atenția asupra direcției greșite spre care se întreaptă campania de vaccinare, la nivel mondial, nu doar național.

Medic pneumolog român: „Vaccinarea e opțională și așa trebuie să rămână! Punct!”

Vaccinarea e opțională! Punct!

Sunt un susținător convins al vaccinării, dar să discuți despre acordarea de drepturi celor vaccinați e total GREȘIT, la fel cum e total GREȘIT, să vorbești despre restrângerea anumitor drepturi celor nevaccinați. E ca și cum ai acorda drepturi creștinilor ortodoxi și ai restrânge anumite drepturi creștinilor catolici sau invers!

De ceva vreme se tot discută despre faptul că, restaurantele ai căror angajați se vaccinează nu vor mai fi închise dacă incidența crește. Oare, aici nu vor exista situații în care angajatorul își va forța indirect angajații să se vaccineze, iar dacă vor refuza, oare nu îi va concedia?”, a scris Sorin Bivolaru pe contul său de Facebook.

Medicul Sorin Bivolaru: „Începem să discutăm despre împărțirea populației în vaccinată și nevaccinată?”

Medicul Sorin Bivolaru consideră îngrădirea dreptului la muncă pe motive de nevaccinare este o abordare „total greșită”.

Vaccinarea e opțională și așa trebuie să rămână! Punct!

Se vorbește foarte intens și despre presiunile pe care le fac părinții ca profesori nevaccinați, să predea strict în regim online. Se mai vorbește și despre faptul că, profesorii nevaccinați, nu pot participa la supravegherea de la BAC. Din punctul meu de vedere, sună a îngrădire a dreptului la muncă dacă un profesor refuză să se vaccineze.

Începem să discutăm despre împărțirea populației în vaccinată și nevaccinată? Chiar dacă sunt un susținător al vaccinării, consider această abordare total greșită!

Vaccinarea e opțională și așa trebuie să rămână! Punct!

Se vorbește și despre faptul că, cetățenii nevaccinați ar putea servi masa la restaurant doar pe terasă. La interior având acces doar cei vaccinați. E ca și cum ai legifera că, în restaurant intră doar creștini ortodocși, iar pe terasă servesc masa creștinii catolici sau invers.

Vaccinarea este opțională și așa trebuie să rămână! Punct!”, a mai scris medicul Sorin Bivolaru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel