Sari la conținut

Medic rezident la ATI, găsit mort în propria casă. Indiciile arată că s-ar fi sinucis

O tânără în vârstă de 25 de ani, medic rezident, a fost găsită decedată în garsoniera pe care o închiriase de doar câteva zile. Cel care a sunat la poliţie a fost chiar fratele ei, care s-a îngrijorat după ce femeia nu i-a mai răspuns la telefon.

Lângă corpul ei, poliţiştii au găsit şi un cocktail de medicamente, iar prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este cea a sinuciderii.

Cauza decesului: un cockatil de medicamente

După ce sora sa nu i-a mai dat niciun semn în ultimele zile şi nici n-a răspuns la telefon, tânărul s-a dus să vadă ce se întâmplă cu ea. A găsit uşa încuiată, aşa că l-a sunat pe proprietarul garsonierei în care locuia femeia. Când au intrat în garsonieră, tânăra zăcea întinsă pe jos, fără semne vitale.

Lângă trupul acesteia anchetatorii au găsit un cocktail de medicamente, pe care tânăra şi l-ar fi injectat. Criminaliştii au mers în apartamentul tinerei pentru a ridica probe. Aceştia au căutat chiar şi cel mai mic indiciu, care îi poate ajuta la elucidarea cazului.

Era medic rezident la ATI

Alexandra Luca, IPJ Cluj a declarat pentru observator.ro: Trupul neînsufleţit al tinerei a fost transportat la IML, în vederea efectuării necropsiei. Toate circumstanţele care au condus la nefericitul eveniment, urmează a fi cercetate şi stabilite, în cadrul unui dosar penal, de ucidere din culpă.

Femeia de 25 de ani abia terminase medicina şi lucra ca medic rezident în secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Cluj.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: