vineri, mai 27, 2022

Dieta fără gluten este asociată cu beneficii semnificative pentru starea de sănătate, printre care se numără scăderea în greutate, alinarea multor simptome metabolice și vindecarea parțială sau totală a diabetului de tip 2, vindecarea leziunilor intestinale, cum ar fi colita ulceroasă și boala celiacă, îmbunătățirea indicatorilor referi­tori la colesterol, îm­bunătățirea den­sității osoase și inversarea osteopeniei, vindecarea multor afecțiuni ale pielii, de la psoriazis până la căderea părului

Te-ar mai interesa: Pepenele roșu: Beneficii și curiozități surprinzăt...

Eliminând glutenul, se elimină bolile

”Există epidemie de cancer și nu mai sunt ușor identificate cauzele. Glutenul se depune ca o mâzgă, ceea ce numim aterom, peste tot, pe vasele intestinale, pe vasele de sânge de la nivelul cordului.

Gospodinele care făceau pâine pot sesiza, de exemplu, diferența dintre aluatul de altădată și cel de acum, care se întinde ca o gumă, nu mai are acea consistență de la an la an.

Chiar părintele Arsenie Boca a spus multe legat de acest lucru. Nu înseamnă însă că nu mai există sămânța originală și bună. Există”, afirmă dr. Cristina Popescu, medic specialist în Geriatrie-gerontologie cu competențe în Biorezonanță, Homeopatie, Medicină ortomoleculară.

Te-ar mai interesa: 27 mai, Sfântul Ioan Rusul. Rugăciunea extrem de p...

Mulți oameni s-au vindecat de boli grave renunțând definitiv la gluten. Glutenul creează o inflamație la nivel celular apărând așa-zisele boli autoimune, care de fapt înseamnă că organismul nu-și mai recunoaște propriile celule. Acea inflamație se cronicizează și anumite celule de apărate, limfocite, leucocite, care au luptat acolo se transformă în soldăței care nu mai sunt recunoscuți.

Te-ar mai interesa: S-au înmulțuit cazurile copiilor bolnavi de diabet...

Se poate face pâine din făină de orez, dar și cu semințe, cu maia, fără drojdie. Drojdia întreține ph-ul acid și favorizează dezvoltarea bacteriilor printre care se numără candida. Nu trăim ca să mâncăm, ci mâncăm ca să existăm! Să evoluăm.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private