joi, martie 30, 2023

MediCOOL, emisiunea TV care face sănătatea cool. Dr. Mihail Pautov: „E visul meu de câţiva ani. Medicina nu trebuie să fie tristă, medicina poate să fie amuzantă”

Duminică, 29 august, de la ora 15:00, va avea loc premiera noului proiect al Antenei 1. Este vorba despre o emisiune medicală, MediCOOL, care îşi propune să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate.

Te-ar mai interesa: Antibiotice naturale: scapă de infecțiile bacterie...

Prezentatorul este chiar un medic. Dr. Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, va aborda, alături de co-prezentatori şi invitaţi, diverse subiecte legate de sănătate şi va răspunde întrebărilor venite de la telespectatori.

MediCOOL, emisiunea TV care face sănătatea cool

Dr. Pautov a declarat că sănătatea este complexă și are multe ramuri, astfel în cadrul proiectului vor fi introduse toate. În emisiunea MediCOOL se va discuta dspre sănătate mentală, sănătate fizică, somn, nutriţie şi sport, relaţii sociale etc.

„Sănătatea este complexă şi se sprijină pe multe direcţii: sănătate mentală, sănătate fizică, somn, nutriţie şi sport, relaţii sociale etc. Trebuie să avem grijă de toate acestea, cu paşi mici, dar convingători, simpli şi uşor de realizat. Asta învăţăm la MediCOOL. Şi mai învăţăm că doctorul este prietenul nostru şi merită vizitat cât mai des! Aveţi grijă de voi şi nu uitaţi să ne urmăriţi în fiecare duminică, de la ora 15:00, la Antena 1!”, a declarat gazda emisiunii, medicul Mihail Pautov.

Te-ar mai interesa: ”De ce mă înțeapă inima?” Cele mai frecvente cauze...


Cine mai face parte din proiect?

Co-prezentatori emisiunii sunt, la rândul lor, medici cunoscuți:

  • dr. Meroiu Alexandru Răzvan – medic stomatolog
  • dr. Elena Popa – Medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetica Medicală
  • dr. Iulia Solomon – Medic specialist Dermato-Venerologie şi Dermatologie pediatrică
  • Iuliana Dabija – tehnician nutriţionist, psihonutriţionist şi arbitru naţional în cadrul competiţiilor interne de powerlifting


Cine este dr. Mihail Pautov? „Medicina nu trebuie să fie tristă, medicina poate să fie amuzantă”

Medicina şi Internetul fac pentru Mihail Pautov cea mai bună echipă. Deși de meserie este chirurg, acesta a devenit cunoscut în mediul online prin postările sale pe teme medicale și prin clipurile postate pe Youtube, utile pentru sănătatea noastră. a tuturor.

Aproape 60 de mii de oameni îl urmăresc pe doctorul Mihail Pautov pe Youtube. Alţi 140 de mii, pe Instagram. Dr. Pautov a înţeles că doar prin comunicare poate să ajungă mai aproape de oameni.

Te-ar mai interesa: Breaking News! Plăcinta dobrogeană este OFICIAL ro...

„Emisiunea asta e visul meu de câţiva ani. Oamenii în primul rând se vor distra, vor râde, pentru că medicina nu trebuie să fie tristă, medicina poate să fie amuzantă, oamenii vor învăţa lucruri. Oamenii mai departe să preia mesajul, să l respecte, să şi îmbunătăţească stilul de viaţă, să şi îmbunătăţească sănătatea, să practice prevenţia şi practic să aibă un livestyle design”, a subliniat medicul Pautov.

Te-ar mai interesa: AI GRIJĂ! Acest obicei zilnic poate duce la cancer...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private