sâmbătă, septembrie 24, 2022

Medicul Mihai Craiu, mesaj de adio, după mai multe atacuri „Cam asta a fost tot”.

Vineri, 3 decembrie, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Facebbok, Mihai Craiu, medic primar pediatrie la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei şi Copilului „Alessandrescu-Rusescu”, a anunțat că a pus capăt proiectului său de suflet.

Medicul Mihai Craiu, mesaj de adio, după mai multe atacuri „Cam asta a fost tot”

Cunscutul medic pediatru a închis proiectul Spitalul Virtual pentru Copii (SVC), din cauza atacurilor nemeritate din mediul virtual.

Te-ar mai interesa: Noi stenograme explozive în cazul lui Visarion Ale...

„Cred că explicațiile nesolicitate nu aduc nici un fel de beneficii, în România.

Probabil că trebuia să fac acest efort cu mii de răspunsuri și comentarii, aici în SVC, în toți acești aproape 4 ani. Un efort voluntar (adică neretribuit în nici o formă, nici direct, nici indirect) destinat unei utopii…

Nu spun că nu a folosit nimănui… Probabil că unora le-a fost de folos. Sunt câțiva părinți (știu ei care) ce au copiii în viață datorită SVC. Dar sunt și foarte mulți pe care îi irită cele scrise aici și nu au altă soluție mai buna decât „producțiile” suburbane.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 26 Septembrie- 2 Octombrie. Voropchi...

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați ajutat să înțeleg.

Să înțeleg că este inutilă orice construcție în acest spațiu virtual al Social Media. In afară de ură și frustrare nu există nici o altă consecință care să se repete iar și iar…

Am altele mai bune de făcut, la spitalul real… Cu pacienții internați, cu studenții, cu rezidenții.

Cam asta a fost”, a fost mesajul medicului Mihai Craiu.

Te-ar mai interesa: Vă mai aduceți aminte de Dr. Quinn? Este fabulos c...

„Sunteți un înger pentru copii și părinți și un reper pentru toți medicii din România”

În scurt timp, medicul a primit mesaje de încurajare și de prețuire din partea urmăritorilor săi, oameni simpli sau colegi de breaslă.

  • „Puțină lume înțelege ce ați încercat să faceți. Cheltuind timp și mai ales suportând agresiunea unor neica-nimeni. Vă înțeleg perfect decizia și aproape că mă bucur că nu vă mai pierdeți energia în acest loc. Sunt sigur că veți avea mai mult timp pt Dvs dar și pe pentru mai mulți copii cărora le veți readuce zâmbetul!”, a scris chirurgul Lucian Duță.
  • „Sunteti un inger pentru copii si parinti si un reper pentru toti medicii din Romania care trateaza copii. Sunt multi cei care va citesc si care au nevoie de sfaturile dvs. Munca va va fi rasplatita candva”, a scris și jurnalista Anca Andrei.
  • „Domnule doctor, eu nu am copii dar va urmăresc cu mare interes. Sunteți una dintre puținele surse de informare în care am maxima încredere. Tot ce scrieți aici ne este util, vital tuturor. Îmi pare rău pentru ce simțiți și că ați ajuns la capătul răbdării. M-aș bucura să rămâneți cu noi aici. Dar, daca nu mai puteți, va înțeleg. Uneori, nu e ușor nici să urmărim de pe margine prostia d-apoi sa luptam cu ea.” (Anca Ionescu)
  • „Parintii sunt mai castigati datorita SVC din cel putin 2 perspective: invata lucruri de baza de la dvs, dar in acelasi timp educati si medicii care ne trateaza copiii. Va dau exemplul personal: daca acum cativa ani la fiecare viroza la care vizitam pediatrul primeam dexa nebulizat (indiferent de medicul vizitat), in ultimul an nu s-a mai intamplat asta. Si nu e o coincidenta! Impactul dvs aici este major si atinge vietile a mii de parinti si copii.
    Avem nevoie de educatie medicala si suntem multi aici cu urechile si mintile deschise, care citim si invatam.
    Pe de alta parte, e foarte important sa va mentineti un echilibru sanatos intre viata personala si cea profesionala. Burnout-ul nu tine cont de nivelul intelectual sau de faptul ca dati atat de mult cu drag. Probabil ca balanta dvs de energie da cu minus…
    Asadar, oare nu ati putea transforma acest spatiu si sa il deschideti catre colegii dvs mai tineri, carora le-ati fost mentor? Secondati de un voluntar care sa blocheze trollii si oamenii care lasa comentarii rautacioase?” (Alina Cleminte)

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private