duminică, ianuarie 29, 2023

Mercur retrograd a devenit, pentru toti, un fel de bau bau, care ne face să fim, brusc, mult mai atenti la ceea ce se intampla in jurul nostru.

Conjunctura este, de fapt, un dar ceresc, ce ne ofera ocazia de a reflecta, de a revizui si corecta greselile facute in trecut.

Este ceva in genul: Piua putin! Hai sa ne fim precauti, ca nu stim ce ni se poate intampla. Iata ca din 31 octombrie astralul ne serveste inca o portie zdravana de Mercur retrograd.

Te-ar mai interesa: NU CONSUMA suc de portocale înainte de masă! Poți ...

Planeta Mercur intra in retrogradare in Scorpion 31 OCTOMBRIE 2019 ORA 17:42 – 20 NOIEMBRIE 2019, ORA 21:12, conform astrologului Adriana Tudosa, pe site-ul sau de astrologie adriana-astro.com

Ce ne așteaptă pe toți în această perioadă zbuciumată?

Prima si ultima zi( 31 octombrie si 20 noiembrie) a lui Mercur retrograd sunt de obicei zile provocatoare, se schimba traseul, ritmul. O schimbare de ritm cosmic aduce cu ea de multe ori si confuzii, deci atentie marita in aceste zile.

Secretele, afacerile murdare, devin vizibile in aceasta perioada. Toate zonele de comunicare sunt afectate in special cele legate de lucruri ascunse, secrete,putere, afaceri,intalniri intime, credite, banci, investigatii, mosteniri, occultism. Nu trebuie uitat ca Mecur este mesagerul lui Dumnezeu, el merge peste tot, conduce sufletele mortilor, aduce mesaje din alte lumi deoarece el circula nepedepsit in toate cele trei niveluri cosmice datorita caducelului, bagheta magica a preotilor si regilor. Cum Scorpionul este un semn plin de mistere, secrete de suflet, constrangeri, obsesii, tabuuri, emotii ascunse, acuma Mercur retrograd poate scoate in lumina adevarul.

Te-ar mai interesa: 6 alimente din raftul din bucătărie care pot ajuta...

Tot Scorpionul tine de putere, control, manipulare, in consecinta, pot aparea transformari importante in aceasta sfera a puterii. Mercur retrograd in Scorpion ne ajuta sa cercetam, sa investigam, sa ajungem la adevar.

Mercur retrograd face parte din fluxul vietii. Universul ne spune ca exista un timp pentru a initia lucruri noi, pentru a merge mai departe si un timp pentru a reflecta la cele vechi. Mercur retrograd este de fapt un dar ceresc ce ne ofera ocazia de a reflecta, de a revizui si corecta greselile facute in trecut din graba, neatentie, prin fel de fel de influente. Este o sansa de a reflecta si de a da o alta solutie dar corecta si in accord cu planul divin si nu cu cerintele noastre. Mercur retrograd este de fapt un mecanism de auto-corectare al universului, permitand re-vizuirea unor solutii inainte de a fi prea tarziu.

Te-ar mai interesa: Prof. Vlad Ciurea: Efectele miraculoase asupra org...

Iar Mercur retrograd in semnul Scorpionului poate fi asemeni unui detectiv care se intoarce inca o data la locul faptei sa investigheze o problema aparent rezolvata, este o minte ce poate ajunge la radacinile oricarei situatii dar ce gaseste acolo poate sau nu poate sa fie prea frumos. Mercur in Scorpion este o minte profunda dar care destul de greu renunta la ideile lui ( scorpionul este un semn fix ). Aceasta perioada poate sa ajute la descoperirea unor idei fixe la care trebuie sa renuntam sau sa le redefinim, reevaluam.

Te-ar mai interesa: Cum să îți dezgheți în câteva secunde parbrizul cu...

Scorpionii, Taurii , Leii, Varsatorii  dar si Gemenii si Fecioarele vor simti din plin influenta lui Mercur retrograd in Scorpion.

Citeste articolul integral pe adriana-astro.com in acest LINK

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private