Sari la conținut

Mesajul lui Arsenie Boca pentru români: „Veți cădea din cauza fricii”

Părintele Arsenie Boca
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Arsenie Boca, sfaturi de aur

Arsenie Boca a fost un ieromonah, teolog și artist plastic ortodox român, stareț al Mănăstirii Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și apoi al Mănăstirii Prislop.

Mesajul lui Arsenie Boca pentru români: „Veți cădea din cauza fricii”

Boca este considerat de unii din ucenicii săi ca fiind cel mai mare duhovnic român al secolului al XX-lea. În timpul vieții, preotul a transmis mai multe mesaje românilor, printre care și acesta.

„Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veți cădea din cauza fricii. Frica e de la diavol. Nu vă fi frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmipare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne…”, le-ar fi transmis Arsenie Boca românilor.

Boca: „Veți cădea din cauza fricii. Frica e de la diavol”

Recent, Dumitru Constantin Dulcan și Constantin Necula au vorbit  la Antena 3 despre rolul părintelui Arsenia Boca în viața românilor. Cei doi renumiți medici au venit cu o explicație a lucrurilor, dincolo de dimensiunea divină.

Arsenie Boca

profesorul Dulcan a explicat cum iubirea autentică poate determina creierul uman să realizeze performanţe remarcabile. Precum cele înfăptite de Arsenie Boca.

Dulcan: Există o explicaţie a lucrurilor

Nu mai vorbim despre acel eveniment de teleportare la care Arsenie Boca asistă la înmormântarea mamei. Aceste performanţe pe mine ca om de cunoaştere ştiinţifică mă interesează să ştiu cum este posibil. Există o explicaţie a lucrurilor, dincolo de dimensiunea divină în numele căreia a acţionat părintele Arsenie Boca şi alţii.

Este în acelaşi timp o confirmare a lucrurilor extraordinare care se spun despre Iisus Hristos. Toţi cei care trăiesc în dimensiunea divină cu emoţia, cu sufletul din punct de vedere ştiinţific…

Institutul din California spune că inima are în jur de 50 de milioane de neuroni. Prin care decide la nivel de emoţie. Emoţia pleacă din inimă. Este transmisă creierului, care o decodifică în trăirile noastre. Aceşti oameni au trăit emoţia divină. Emoţia înseamnă în primul rând energie.

Energia fantastică emanată de creier devine realitate

Ca gândul nostru să se transforme în realitate este nevoie de energia emoţiei, emoţia are nevoie la rândul ei de energia lucrurilor. Evident, energia pozitivă. Bucuria, iubirea, acea energie fantastică emanată de creier, care pur şi simplu devine realitate. Aceeaşi realitate pe care dacă noi, ceilalţi am fi ştiut să o trăim de aceeaşi manieră, probabil că ajungeam la performanţe apropiate de cele ale lui Arsenie Boca”, a declarat Dumitru Constantin Dulcan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel