Sari la conținut

Mesajul Ministrului Sănătății: „Cu o oră din timpul vostru și o singură donare de sânge puteți…”

Mesajul Ministrului Sănătății: „Cu o oră din timpul vostru și o singură donare de sânge puteți salva două vieți”.

În fiecare an, în întreaga lume, la data de 14 iunie, se celebrează Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Cu această ocazie, Ioana Mihăilă a ținut să transmită un mesaj tuturor donatorilor de sânge.

Ministrul Sănătății atrage atenția asupra importanței donării de sânge, subliniind că printr-o singură donare pot fi salvate două vieți. De asemenea, le-a mulțumit tuturor celor care donează sânge în mod regulat, dar și ocazional, precum și celor care contribuie la promovarea și susținerea acțiunilor de donare voluntară.

„Astăzi este Ziua mondială a donatorului de sânge, un bun prilej să mulțumesc tuturor celor care donează sânge în mod regulat, dar și ocazional, precum și celor care contribuie la promovarea și susținerea acțiunilor de donare voluntară.

Vă invit să donați și voi constant sau ori de câte ori puteți. Cu o oră din timpul vostru și o singură donare de sânge puteți salva două vieți.

În aprilie, eu am donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din București și acum trebuie să treacă încă cel puțin două luni până voi putea dona din nou. Vă încurajez și pe voi să vă programați să donați”, este mesajul Ioanei Mihăilî pe contul său de Facebook.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel