vineri, iulie 23, 2021

Mesajul Ministrului Sănătății: „Cu o oră din timpul vostru și o singură donare de sânge puteți salva două vieți”.

În fiecare an, în întreaga lume, la data de 14 iunie, se celebrează Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Cu această ocazie,

Ioana Mihăilă a ținut să transmită un mesaj tuturor donatorilor de sânge.

Ministrul Sănătății atrage atenția asupra importanței donării de sânge, subliniind că printr-o singură donare pot fi salvate două vieți. De asemenea, le-a mulțumit tuturor celor care donează sânge în mod regulat, dar și ocazional, precum și celor care contribuie la promovarea și susținerea acțiunilor de donare voluntară.

„Astăzi este Ziua mondială a donatorului de sânge, un bun prilej să mulțumesc tuturor celor care donează sânge în mod regulat, dar și ocazional, precum și celor care contribuie la promovarea

și susținerea acțiunilor de donare voluntară.

Vă invit să donați și voi constant sau ori de câte ori puteți. Cu o oră din timpul vostru și o singură donare de sânge puteți salva două vieți.

În aprilie, eu am donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din București și acum trebuie să treacă încă cel puțin două luni până voi putea dona din nou. Vă încurajez și pe voi să vă programați să donați”, este mesajul Ioanei Mihăilî pe contul său de Facebook.

 

Ultimele stiri

Parteneri