Sari la conținut

Metode prin care poţi să îţi cureţi karma. 40 de pomelnice, pentru 40 de zile, la 3 biserici diferite. „Scrie ACESTE cuvinte în pomelnic”

Karma
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Relatii karmice

Karma proastă îți poate reduce energia și poate diminua vibrațiile. Prin conștientizarea tiparelor negative, poți, însă, să „corectezi” o karmă negativă și să ai o atitudine mai pozitivă față de oamenii din jurul tău.

E necesar să înveți să fii răbdător, să îi iubești pe toți, să înveți din greșelile tale, să gândești pozitiv și să le ceri scuze celor pe care i-ai jignit . Astfel, îți vei curăți karma și vei reveni în drumul bun.

5 metode prin care poți să-ți cureți karma

Andrei Diaconu, specialist în consultanță spirituală, a explicat ce trebuie să faci pentru a-ți curăța karma. Ai nevoie de 40 de pomelnice, pentru 40 de zile, la 3 biserici diferite.

„Când conștientizăm că trebuie să facem ceva ca să schimbăm ceva la noi, acela este punctul declanșator de a schimba ceva în viața noastră.

Binele ni-l facem noi singuri, în fiecare zi. Tot ce facem aici în această viață este pentru ca viața noastră de dincolo să fie bună. Când ai făcut ceva în trecut trebuie să conștientizezi și să-ți ceri iertare”, a spus Andrei Diaconu, potrivit antena3.ro.

karma
Sursă foto: arhiva Doctorul ZILEI

Specialistul în consultanță spirituală a dezvăluit că pentru o curățare profundă a karmei, aceștia trebuie să pună 40 de pomelnice ăentru 40 de zile, la trei biserici diferite.

„Le spun oamenilor să meargă și să pună:

  1. 40 de pomelnice pentru 40 de zile la 3 biserici/mănăstiri diferite, nu contează unde. Și să scrii doar numele tău. Eu vă sfătuiesc să mergeți o dată pe an și să pomeniți pentru tot anul. Ar fi o metodă care ne ajută destul de mult.
  2. să dai darul la altar: ulei, făină.
  3. postul negru: o metodă prin care ne curățăm această presiune pe care o pune karma pe noi.
  4. botezul unui copil, înfierea unui copil, participarea la nunți și botezuri: când se produce taina botezului/căsătoriei, atunci fiecare participant primește daruri și haruri.
  5. mersul la mănăstiri, la sfintele moaște, în Țara Sfântă sau călătorii inițiatice în locuri cu încărcătură karmică.

Cuvintele pe care trebuie să le scriem pe pomelnic

Există trei feluri de karme: personale, de neam şi de ţară. Despre karma de neam, se spune că este suma karmelor personale ale strămoșilor noștri.

Pentru a scăpa de această povară, Andrei Diaconescu a dezvăluit că este important ce anume scrii în aceste pomelnice.

Specialistul în consultanță spirituală a mai spus că cei care vor să scape de karma de neam, ar fi bine să scrie pe pomelnicul pe care îl lăsă la biserică următoarele cuvinte: 

Să îi ierte Dumnezeu păcatele moşilor şi strămoşilor mei ştiuţi şi neştiuţi.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel