Sari la conținut

Micul dejun care te ajută să SLĂBEȘTI. Ce trebuie să mănânci ca să arzi grăsimi și pentru a te feri de diabet

Micul dejun care te ajută să SLĂBEȘTI. Ce trebuie să mănânci ca să arzi grăsimi și pentru a te feri de diabet. Medicii nutriționiști spun că vei slăbi mai repede dacă vei adăuga peste terciul de ovăz trei ingrediente cheie.

Alimentele cu care îți hrănești corpul fac toată diferența în ceea ce privește sănătatea ta, mai ales când vine vorba de pierderea în greutate. Și, după cum probabil știi, micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, așa că alegerea unui mic dejun potrivit este crucială dacă vrei să slăbești.

Potrivit nutriționiștilor, peste fulgii de ovăz se pot pune fructe bogate în antioxidanți, proteine și îndulcitori naturali.

Completați cu fructe bogate în antioxidanți
Fructele bogate în antioxidanți, cum ar fi căpșunile, murele și afinele, reprezintă un adaos excelent la fulgii de ovăz. Mai exact, completarea fulgilor de ovăz de dimineață cu afine oferă organismului tău impulsul de care ai nevoie pentru stimularea metabolismului.

Antocianina flavonoidă care se găsește în acest fruct vă ajută organismul să producă adiponectină. Acesta este un hormon care a fost legat de niveluri mai scăzute de glucoză, de pofte reduse și de un metabolism stimulat.

Cele mai sănătoase moduri de a găti fulgii de ovăz de dimineață. Vei slăbi mai repede

„Fructele de pădure sunt sărace în calorii, cu aproximativ 32 până la 57 de calorii pentru o porție de 100 de grame (în funcție de fructul de pădure), ceea ce le face un bun aliment cu puține calorii de adăugat la dietă, mai ales dacă încercați să pierdeți în greutate”, explică Burdeos, medic nutriționist.

Adăugă proteine sănătoase

Următorul mod în care vă puteți îmbunătăți bolul de dimineață de ovăz este să adăugați proteine. Unele proteine excelente pe care le puteți adăuga includ laptele, pudra de proteică și nuci.

Proteinele sunt un nutrient esențial pentru metabolism, deoarece necesită mai multă energie pentru a fi digerate decât carbohidrații sau grăsimile. Migdalele sunt o sursă excelentă de proteine, conținând aproximativ 6 grame pe uncie.

dezvoltarea cancerului

Alegeți îndulcitori naturali

Un alt mod în care vă puteți îmbunătăți fulgii de ovăz este să alegeți îndulcitori naturali.

Pentru un gust mai dulce, optați în schimb pentru scorțișoară. În timp ce consumul excesiv de zahăr poate duce la inflamații și la o creștere în greutate, scorțișoara se mândrește cu efectul opus. Experții în sănătate sunt de acord că acest condiment antiinflamator poate ajuta la stimularea metabolismului.

Adaugă scorțișoară

„Scorțișoara este un ingredient versatil care a fost folosit cu succes ca tratament adjuvant al diabetului de tip 2 și al bolilor metabolice prin îmbunătățirea gestionării zahărului din sânge”, explică el.

Acest lucru se datorează în parte faptului că poate ajuta la gestionarea nivelului de zahăr din sânge. Acum, cu un îndulcitor natural precum scorțișoara, fructe bogate în antioxidanți precum afinele și proteine precum migdalele, nu va trebui să sacrificați aroma fulgilor de ovăz de dimineață, potrivit shefinds.com.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel