vineri, iulie 1, 2022

Mihaela Rădulescu, goală la 52 de ani. Cea supranumită ”diva de la Monaco” apare dezbrăcată pe coperta ediției din octombrie a revistei Viva, etalându-și trupul foarte bine lucrat la sală.

Vedeta de televiziune a recreat în acest fel coperta de acum 15 ani, pe care a făcut-o pentru aceeași publicație. ”Am făcut o copertă manifest fără haine! Am repetat, după 15 de ani, aceeași poză nud, cu același fotograf, Marius Bărăgan. Felix nu are nimic împotrivă să pozez așa. Eu nu am pozat niciodată goală pușcă. Am făcut doar nuduri artistice”, a declarat Mihaela Rădulescu, la Pro TV.

Te-ar mai interesa: Cum a descoperit Monica Pop că are cancer: Credeam...

Nu am mai vrut niciodată să aflu răspunsul la întrebarea „da ce-o să zică lumea?

”Nudul de acum e despre altceva – e despre lupta cu o mentalitate prăfuită, care așază femeile de vârsta mea pe un fel de bancă de rezerve a societății sau, și mai rău, pe o linie moartă, profesional și… în general. Eu și atâtea alte femei grozave de aceeași generație PUTEM, IUBIM, MERITĂM, ȘTIM ȘI SUNTEM MINUNATE, trebuie doar să ne vedeți cu adevărat, nu să ne judecați după niște cifre anoste. În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți”, a explicat vedeta pentru revista Viva.

Te-ar mai interesa: Andreea Marin, alimentul cu care a slăbit: Ține lo...

”Nu știu cine nu s-a prins încă, dar repet pentru cei din ultima bancă – când am descoperit ce tare e să fii TU însăți, am început să fiu un om LIBER, o femeie care a aflat cine e și ce vrea. Asumarea asta proverbială a mea e consecința minunată a faptului că nu am mai vrut niciodată să aflu răspunsul la întrebarea „da ce-o să zică lumea?”, știi tu, întrebarea aia care a ucis atâtea vise și a distrus atâtea vieți”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Te-ar mai interesa: Suferi de această afecțiune? Ai grijă cât orez măn...

”În calitatea mea de mare iubitoare de viață și de fană totală a libertății apetisante de trai după cum am chef, vă spun clar că merită abordarea. Sărbătorim, cu acest shooting, două decenii de colaborare cu fotograful meu preferat, Marius Bărăgan, cu care am făcut și primul nud artistic din viața mea”, a mai spus ea.

Mai multe fotografii și interviul în întregime po fi găsite în revista Viva. 

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Accidentul de la Cernobîl a a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private