luni, septembrie 27, 2021

La 54 de ani, Mihaela Tatu iubește din nou, a slăbit și arată foarte bine și este mai veselă ca oricând. Vedeta a dezvăluit seceretul său, dar și o metodă de slăbire pe care multe femei o ignoră.

„Procesul, indiferent ce metodă alegi ca să dai jos kilogramele, există două ingrediente la care nu trebuie să renunţi pentru că sunt de baza: voinţa şi disciplina. Eşti ceea ce alegi să fii. (…) Iau o pauză, în pauza aia de două luni am grijă nu să mai dau jos, ci să mă menţin, apoi iar începi. (…) În ziua respectivă mănânc, a doua zi am grijă şi încep iar cu voinţă şi disciplină. Am învăţat să mă abtin. Dacă nu poţi, atunci eşti ceea ce accepţi tu să fii”, a spus Mihaela la o emisiune TV.

”Mă trezesc dimineaţa şi pun zâmbetul pe buze”

Pentru ea, relația cu divinitatea este primordială și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că are grjiă de ea să fie sănătoasă. Începând de dimineață, Mihaela are un program foarte încărcat, de la ora 7 până la 9 face sport, iar apoi merge la masaj.

“Eu îmi doresc să trăiesc, oricât aş trăi să fiu sănătoasă. De la ora 7, până la 9 dimineaţa fac sport, apoi eu ţin şi dietă şi apoi masaj de 2-3 ori pe săptămână. Am slăbit 23 de kilograme. Mai vreau 6 kilograme. Mă trezesc şi mulţumesc că mi s-a mai dat o şansă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă trezesc. Mă trezesc dimineaţa şi pun zâmbetul pe buze. Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă în sac. Mi-e drag de mine”, declara ea pentru un post de televiziune.

Mihaela Tatu, despre noul iubit: „El este motivul pentru care arăt așa!”

Fosta moderatoare TV s-a retras din televiziune în urmă cu câţiva ani, după ce a fost nevoită să se opereze de fibrom uterin, iar problemele medicale ar fi putut reprezenta cauza surplusului de kilograme cu care Mihaela s-a luptat. A reușit să treacă cu bine peste toate problemele și, de ceva vreme, iubește din nou.

„Da. Am pe cineva. El este motivul pentru care arăt așa. Iubirea te schimbă. Nu este gelos. Ar mai fi lângă mine dacă ar fi gelos? Nu se pune problema. Nu contează câți ani are sau ce face. Importantă este energia pe care o am alături de el. Este o relația la distanță, nu locuim împreună. Nu mai am 20 de ani ca să mai conteze distanța. M-am căsătorit la 21 de ani, iar prin 1991, după 19 ani de relație am divorțat de tatăl Ioanei. Distanța a fost de vină. Nu mai eram iubiți. Îl priveam ca pe un frate, ca pe un foarte bun prieten, cum de altfel am și rămas până în momentul de față. Suntem buni prieteni”, a spus Mihaela Tatu în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Ultimele stiri