miercuri, martie 22, 2023

Mihai Bendeac a ales serul AstraZeneca: „Aceștia sunt cei care vor mai muri peste câteva luni din cauza COVID”.

Prezentatorul de la iUmor s-a vaccinat cu serul AstraZeneca, în cursul zilei de miercuri, 7 aprilie. Actorul nu a ținut deloc cont de controversele iscate perioada asta pe seama unuia dintre vaccinuri și l-a ales fix pe acela. Acesta a declarat că nu a vrut să fie mai prejos decât fratele său mai mic cu 18 ani, Andrei.

Te-ar mai interesa: Remedii naturale împotriva infecțiilor urinare. Of...

„Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam să fiu mai prejos. Am ales să mă vaccinez cu AstraZeneca și pentru că este vaccinul cel mai puțin ales.
Vreau să dau încredere în oamenii de știință, în medicină, în ceea ce înseamnă vaccinare și alegând să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment.
Toții oamenii care sunt urmăriți de alți oameni ar trebui să-și asume acest rol și să ofere exemple bune și demne de urmat.
Gestul meu de astăzi îmi pare un exemplu care ar putea să fie îndeajuns de puternic”, a declarat Mihai Bendeac imediat după ce s-a vaccinat la Centrul de Vaccinare organizat la Grand Mall Arena.

Mihai Bendeac știe cine sunt cospiraționiștii: „Aceștia sunt cei care vor mai muri peste câteva luni din cauza COVID”

Anterior vaccinării, vedeta Antena 1 a împărtășit admiratorilor săi, într-un mesaj pe contul său de Facebook, cine sunt conspiraționiștii campaniei de vaccinare.
„CINE SUNT CONSPIRAȚIONIȘTII?
Sau, mai bine spus, cine sunt cei care vor muri în continuare ca niște cretini din pricina COVID peste câteva luni.
Acum 2 ani, un domn pompier, în ultima lui zi de serviciu, a povestit următoarea întâmplare. Ajuns la un incendiu îngrozitor, oamenii i-au spus că e un bebeluș în casa care ardea. Omul nostru s-a aruncat în flăcări, riscându-și viața, și a găsit bebelușul prins în spatele unui dulap. Copilul avea deja arsuri. A luat copilul în brațe, s-a uitat împrejur și a descoperit singura cale liberă care mai rămăsese: un geam.
S-a dus către fereastră și a strigat colegilor: “Hai băăă! Luați-l!!!”
În acel moment, s-au auzit câteva voci urlând: “Nu-l dați pe geam, că încă nu e botezat!!!”.
Aceștia sunt cei care vor mai muri peste câteva luni din cauza COVID.
Eu miercuri mă vaccinez.
Seară frumoasă și dați share!
PS – Nu vă lăsați îngrijorați de comentariile ce vor urma la această postare. Știința și inteligența nu se vor opinti în “Nu-l dați pe geam, că nu e botezat”!”, a scris actorul.
Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi interior

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private