sâmbătă, iunie 25, 2022

Mihai Mitoșeru rupe tăcerea. Prezentatorul TV și-a deschis inima și a oferit dezvăluiri emoționante despre divorțul de Noemi.

Prezent în cadrul emisiunii ”Interviu WOW” , Mihai Mitoșeru a vorbit despre perioada pandemiei, în care s-a confruntat cu multe.

Prezentatorul TV spune că a învățat multe lucruri în perioada pandemiei, care i-a adus multe foarte multe momente dificile.

În plus, Mihai Mitoșeru a vorbit și despre divorțul de soția sa, Noemi, decizie despre care spune că i s-a părut potrivită în acea perioadă.

Te-ar mai interesa: Usturoi: cum să-l folosești pentru curățarea arter...

Acum, că timpul a trecut, moderatorul de televiziune susține că a greșit și a ajuns la concluzia că nu a știut să o aprecieze pe partenera sa de viață.

”Să învățăm din perioada asta de pandemie multe. Eu am învățat multe în doi ani de zile.


Am divorțat, că am fost fraier…

Mie mi s-au întâmplat toate în acești doi ani. Aș fi vrut să nu existe. Am divorțat..că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez, am greșit, recunosc, n-am știut să apreciez omul de lângă mine, pentru că niciodată nu apreciezi ce ai lângă tine, apreciezi după ce nu mai ai. Am făcut multe greșeli, întotdeauna când faci greșeli, nu-ți dai seama. Ai impresia că tu n-ai făcut nimic și că celălalt e vinovat, chiar și pentru greșelile tale.
Am divorțat, că am fost fraier…”, a spus Mihai Mitoșeru, în platoul WOWbiz.

Te-ar mai interesa: Luna Plină în Capricorn. Astrolog: Vești mai neplă...

Mai mult decât atât, Mihai Mitoșeru a vorbit și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat mama sa, recunoscând că se sperie în momentul în care nu îi răspunde la telefon.

”După aceea s-a întâmplat cu mama să aibă tumoră pe creier, 6 centimetri, exact acum un an și ceva s-a operat. După aceea a fost bine, a fost rău, a fost bine, a fost rău. Și acum stau cu stres, când mă sună, nu mă sună, a luat pastile, n-a luat pastilele…dacă nu răspunde, deja înnebunesc și plec spre ea. Așa e normal să fie un copil. Am învățat la un moment dat că trebuie să înveți să te descurci singur. Niciodată n-am știut sau n-am vrut să mă descurc singur. Aveam o soție, am o mamă, dar la un moment dat poți să nu mai ai. Soția nu mai e…”, a mai spus Mihai Mitoșeru.

Te-ar mai interesa: Povestea femeii care s-a căsătorit cu o păpușă de ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private