Sari la conținut

Mihai Voropchievici, despre semnificația unui număr special. „21 din anul `21, din secolul 21, la ora 21:21”

Mihai Voropchievici, despre semnificația unui număr special. „21 din anul `21, din secolul 21, la ora 21:21”.

Cei mai mulți dintre noi au observat coincidența numerologică uimitoare a zilei de ieri. Este vorba de ziua de joi, 21.01.2021. Despre semnificația numărului 21, a vorbit pe larg numerologul Mihai Voropchievici, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Mihai Voropchievici a intrat în direct, pe data de 21.01.2021, la ora 21.21, în direct la TV, pentru a explica tuturor românilor că, prin dialog se poate ajunge la înţelegere. Celebrul numerolog a explicat că ziua de 21 are o conotaţie pozitivă, 2+1=3. Iar 3 este o cifră care aduce înţelegere, comuniune, armonie.

Mihai Voropchievici, despre semnificația unui număr special. „21 din anul `21, din secolul 21, la ora 21:21”.

„21 este un 3, ziua 21 convertită este ziua familiei, a îmbrăţişărilor, a afecţiunii, sau mai bine zis triumful cuvintelor, al acţiunilor şi al gândurilor. Cei care cunosc semnificaţia şi care, la rândul lor cunoscându-se pe sine, se acceptă aşa cum sunt, doar îngăduinţă şi fără severitate excesivă. Dacă vibrăm pozitiv, fericirea ne întinde mâna.

21 vine din cabală, din înţelepciunea poporului evreu. Sunt 22 de caractere în alfabetul lor, dar noi ne-am oprit la 21. De acolo, ulterior au fost alese cifrele de la 1-9, inclusiv zero , o cifră a divinităţii, absolută şi nu intrăm peste ea. Dar 21 în cabală semnifică reuşita ambiţiilor, inspiraţie, protecţie divină, reuşită, atingerea fericită a scopurilor.

Azi suntem pe 21, o zi de joi, iar joi înseamnă ziua lui Jupiter, care are ca valoare numerologică cifra 3. Nimic nu este întâmplător. Trei reprezintă trinitatea – Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh, care vin, ne protejează, prin acţiunile noastre, prin gândurile pe care le avem.

21 acţionează întotdeauna asupra psihicului. Aţi văzut ce influenţă a avut asupra psihicului tuturor de azi. Pentru că toţi ne-am aşteptat la ce ni se oferă de o perioadă de timp, lucruri neplăcute şi neprevăzut. Dar 3 nu este cifra neprevăzutului. Este cifra creşterii spirituale. Noi trebuie automat să înţelegem că fiecare individ, dacă ne dezvoltăm individual la nivel total, în ţara noastră, peste tot, putem obţine cu totul alte lucruri.

3 este comunicare, iar fără comunicare nu se rezolvă nimic. 3 nu este o cifră a războiului, niciodată. Este cifra care aduce înţelegere, comuniune, armonie şi rezolvarea tuturor problemelor pe calea dialogului. Ziua de 21.01.2021, la ora 21.21.21, nu a făcut altceva decât să strângă în spaţiul personal pe fiecare cum se manifestă”, a spus Mihai Voropchievici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.